Foto: Kadrs no video
Pasaulē klīst dažādas leģendas par briesmoņiem un baisām radībām, kas mīt ūdeņos. Nesen kādam aculieciniekam arī Londonā izdevies nofilmēt neparastu būtni.

Kāds tūrists, kurš marta izskaņā viesojies Anglijas galvaspilsētā, no gaisa trošu vagoniņa pār Temzu upē piefiksējis visai dīvainu un biedējošu ainu.

No upes izniris liels, tumšs radījums un atkal pazudis Temzas dzelmē. Sižetā skaidri redzamas briesmoņa ķermeņa aprises zem ūdens.

Aculiecinieka video neilgā laikā noskatīts vairāk nekā 722 tūkstošus reižu, un upē iemūžinātais raisījis virkni jautājumu ne tikai video autoram, bet arī interneta komentētājiem un britu medijiem.

Video komentāru sadaļā sākusies diskusija, kurā ļaudis mēģinājuši vienoties, kas ir video redzamais ūdens iemītnieks. Vienprātības pagaidām nav – daži prātojuši, ka Temzā, iespējams, iepeldējusi mītiskā Nesija, kāds cits leģendārs jūras briesmonis vai zemūdene.

Savukārt tie, kuri netic mītiem un pasakām, pārliecināti, ka tūrists nofilmējis nelielu valīti vai delfīnu, kurš iemaldījies Temzas ūdeņos. Britu mediji ziņo, ka līdzīgas situācijas gadījušās jau agrāk.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!