Foto: Kadrs no video
Kādam zvejniekam pie Taizemes krastiem gadījies brangs loms – viņš notvēris dīvainu jūras radījumu, kādu pats makšķernieks līdz šim nav redzējis. Ūdens monstrs, kurš uzķēries uz āķa, ieinteresējis ļaudis visā pasaulē.

Zvejnieks savu guvumu iemūžinājis video un sižetu publicējis vietnē LiveLeak, kur neilgā laikā tas izpelnījies lielu interneta lietotāju interesi. Komentāru sadaļā ļaudis metušies izteikt versijas, kas ir noķertais radījums.

Kā redzams sižetā, ūdens iemītnieks ļoti atgādina bālu un neizteiksmīgu zuti ar platu rīkli un asiem zobiem, taču zinātāji sprieduši, ka zvejnieka noķertā radība nav šīs sugas indivīds.

Pagaidām nav vienprātības par to, kas gadījies makšķernieka lomā. Kamēr daži risinājuši šo mistēriju, citi uzsākuši atsevišķu diskusiju, kurā pauduši sašutumu par cietsirdīgo attieksmi pret sižetā redzamo radījumu.

Daļu video skatītāju satraucis fakts, ka zivtiņa agonijā raustījusies un vāļājusies pusdzīva elpas trūkuma dēļ. Savukārt citi šausminājušies, ka sižeta autors jūras iemītnieku bakstījis ar asu priekšmetu.


Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!