Foto: Instagram.com/muradosmann/Facebook.com/runforrerstrun

Pirms kāda laika vispasaules slavu ieguva krievu fotogrāfa Murada Osmana radītais romantiskais foto projekts "Follow Me" – ceļojumu bildes ar viņa mīļoto sievieti, modeli Natāliju Zahārovu, iemūžinātu no mugurpuses uz ainaviska fona, sniedzam viņam savu roku. Beidzot uzradies asprātīgs pārītis, kurš izveidojis līdzīgus attēlus.

Osmana foto projektu, kas nemitīgi tiek papildināts ar jauniem attēliem, iespējams apskatīt viņa "Instagram" blogā. Kamēr ļaudis visā pasaulē turpina jūsmot par romantiskajiem momentuzņēmumiem, kāds pāris no Taivānas radījis parodiju par slaveno bilžu sēriju.

Internetu sajūsminājuši Forests Lu un Agnese Čena no Taivānas. Pāris, kurš apprecējās aizvadītajā gadā, nesen devies ceļojumā uz Havaju salām. Eksotiskās zemes apskatīšanu abi iemūžinājuši vairākos asprātīgos attēlos, kas ieturēti projekta "Follow Me" tradīcijās.

Tiesa, Forests un Agnese nedaudz pārveidojuši krievu fotogrāfa izgudroto pāru bildēšanās manieri pa savam – sieva savu vīru nevis aicinājusi pasniegt viņai roku, bet gan vilkusi līdzi mīļoto aiz matiem, nāsīm un auss.

Bildes Forests publicējis savā "Facebook" profilā, un neilgā laikā tās kļuvušas par īstu sensāciju, izpelnoties tūkstošiem šī sociālā tīkla lietotāju "patīk" atzīmes.

Asprātīgā pārīša fotogrāfijas sajūsminājušas arī ārvalstu medijus un daudzu citu, ne tikai "Facebook", sociālo tīklu lietotājus.

Turklāt interneta kometētāji sprieduši, ka Forestam un Agnesei izdevies atdzīvināt un uzlabot krievu fotogrāfa radīto, iespējams, pat pārāk romantisko un salkano foto projektu, kas daudzus pārīšus iedvesmojis veidot līdzīgas bildītes.

#followmeto Marrakech with @natalyosmann and @INCinternationalConcepts. #FollowINC

A photo posted by Murad Osmann (@muradosmann) on Apr 29, 2016 at 12:53pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!