Foto: Instagram.com/joeyprixx/
Kad amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana kļuva par tabloīdu iemīļotāko šovbiznesa zvaigzni, pasauli pamazām sāka pārņemt milzīgu dibenu kults. Branga sēžamvieta šobrīd ir statusa un dailes apliecinājums ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem.

26 gadus vecais tetovēšanas un pīrsingu duršanas meistars Džouijs Priks (attēlā) no Bostonas savos sociālajos tīklos vēsta, ka viņš ir tik daiļš, savukārt viņa dupsītis tik formīgs, ka bildes nav jāapstrādā "fotošopā".

Puisis "Instagram" blogā atrāda, cik viņš ir talantīgs un apdāvināts. Neskaitāmo tetovējumu un pīrsingu bildīšu jūrā ar tikpat apskaužamu regularitāti tiek atrādīti foto, kuros iemūžināts Džouija dibentiņš.

Tieši sēžamvieta ir lielākais Džouija lepnums. Intervijās medijiem vīrietis pastāstījis, ka viņa dupsī ievietoti implanti. Sākotnēji dibens bijis visai plakans, taču tagad tā apmēri palielinājušies trīs reizes.

Tiesa, Džouijam veiktas arī citas plastiskās operācijas – viņš zem skalpeļa gūlies vairāk nekā 100 reižu. Pirmā ķirurģiskā procedūra tetovēšanas meistaram veikta 21 gada vecumā.

Kā atklājis ar milzu dibeniem apsēstais vīrietis, skaistuma vārdā viņam nācies izciest lielas sāpes. Tā, piemēram, kad Džouija pēcpusē ievietoti implanti, viņš sešas nedēļas nav varējis pienācīgi apsēsties, neizjūtot smeldzi sava dupša vaigos.

"Dzīve ir daudz interesantāka ar dibena implantiem," par savu dupsi tīksminājies Džouijs pie viena no viņa "Instagram" foto blogā publicētajiem attēliem.

"Es mīlu savu dupsi, tas ir perfekts," medijiem dižojiem ar silikona implantiem uzlabotās pēcpuses īpašnieks.

#SundayFunDay #PriXxlife 💋 #plasticfantastic

A photo posted by Joey PriXx (@joeyprixx) on Jul 24, 2016 at 5:13pm PDT

Life in plastic , it's fantastic 😉💉😷💋

A photo posted by Joey PriXx (@joeyprixx) on May 6, 2016 at 9:33am PDT

Finally, my fake bubble butt that I've wanted for years is a reality!! It's been one of the most painful & difficult weeks of my life, but I'm healing very well!! I'm obsessed, it's exactly what I wanted & I couldn't be happier! Walking is still difficult, it's still very sore but it is so worth it. Those who know me know I'm on a journey of building what I see as perfect & I love what I've done with my blank canvas, & I live to spread the message of be you. I love that so much of me is fake. I love that I sparkle from all angles. I love that I make people feel better about themselves 😇 I am so happy with who I am, what I do for others & where life has brought me. I need 1 more week to heal more before returning to work . . I'll be back to Squids🐙Ink Tuesday May 10th returning to my normal Monday through Saturday, call to book an appointment!! I can't wait to be back to work helping you all on your very own body modification journeys 💕 #obsessed #plastic #bubblebutt #plasticmakesperfect #plasticperfect #plasticsurgery #buttimplants #buttockaugmentation #rhinoplasty #nosejob #lipaugmentation #lipinjections #fake #plasticfantastic #plasticlife #prixxlife

A photo posted by Joey PriXx (@joeyprixx) on May 3, 2016 at 4:23pm PDT

#PriXxlife 💋

A photo posted by Joey PriXx (@joeyprixx) on Jun 24, 2016 at 1:22pm PDT

#SundayFunDay 💋✨

A photo posted by Joey PriXx (@joeyprixx) on May 22, 2016 at 1:20pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!