Foto: Kadrs no video
Daudziem fiziskās aktivitātes un fitness mūsdienās kļuvis par neatņemamu dzīves sastāvdaļu, un netrūkst tādu, kas sporta zālē katru dienu pavada neskaitāmas stundas, lai tiktu pie izsapņotā ķermeņa reljefa.

Sociālo tīklu lietotāju ievērību izpelnījies vietnē "LiveLeak" publicēts sižets, kurā iemūžināta kāda sieviete–fitnesa fanāte. Kā liecina sižeta virsraksts, kadrā redzamās dāmas ķermeņa tauku procents ir nulle.

Videoklipā daiļava savus brangos muskuļus lepni izrāda no dažādiem rakursiem, un reti kurš pēc sižeta noskatīšanās spējis palikt vienaldzīgs.

Tiesa, video redzamās sievietes vārds nav zināms, taču viņas muskuļotais ķermenis ne tikai pārsteidzis, bet arī satraucis daudzus. Pāris dienu laikā sižets noskatīts vairāk nekā 115 tūkstošus reižu.

Ļaudis ar video dalās sociālajos tīklos un diskutē par sievietes auguma aprisēm, kas likušas sabiedrībai sadalīties divās pretēji noskaņotās nometnēs – vieni ir stāvā sajūsmā par fitnesa fanātes muskuļu reljefu, savukārt otri pauduši sašutumu un pat riebumu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!