Foto: Publicitātes foto
Trīs lietas – labas lietas! 10. jūnijā Salaspils botāniskajā dārzā notiek tradicionālais stādu gadatirgus, Salaspils novada svētki, kā arī visas dienas garumā apmeklētāji gaidīti apmeklēt botānisko dārzu bez ieejas maksas.

Tradicionālajā botāniskā dārza stādu tirdziņā vienuviet kuplā skaitā tiekas Latvijas labākie un populārākie stādu tirgotāji un dārzkopji. Savukārt botāniskā dārza stādu stendā īpaši plaši pārstāvēts vasaras puķu piedāvājums gan apstādījumiem, gan balkonu noformēšanai. Sortimentā ir petūnijas, samtenes, balzamīnes, begonijas, sudrabziedes, dažādi nokarenie balkonaugi un ne tikai. Lielākos apjomos vasaras puķes var iegādāties arī siltumnīcās pie audzētāja. Par iespēju doties pie audzētāja jautā pārstāvim botāniskā dārza stendā.

Iegādāties var arī gaumīgas sukulentu kompozīcijas un visdažādākos telpaugus. Stendā atradīsi arī astilbes, arizēmas un citas ziemcietes.

Stenda apmeklētājiem ir iespēja doties aizraujošā orientēšanās trasē, kuras veiksmīgākajiem finišētājiem tiks sagādāts pārsteigums!

Visi Nacionālā botāniskā dārza apmeklētāji aicināti izmantot iespēju bez maksas apmeklēt botānisko dārzu un stādu tirdziņu, kā arī baudīt Salaspils svētkus: lielkoncertu "Es esmu Salaspils", dažādas radošās darbnīcas un atrakcijas kā lieliem tā maziem.

Vairāk informācijas šeit.

Ieeja: bezmaksas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!