Foto: Publicitātes attēls
Dzīvnieku biedrības "Cate Care Community" aizgādībā ir nonākuši vairāki kaķēni. Kaut pagaidām rūpes par viņiem ir uzņēmušies biedrības pārstāvji, mazie murrātāji labprāt pēc iespējas ātrāk nonāktu savu jauno un mīlošo saimnieku gādīgajās rokās.

Šī mazā kaķenīte meklē sev jaunas mājas. Biedrības pārstāvji īpaši izceļ minces mīksto, pūkaino un garo spalvu. Kaķenīte ir aptuveni divus mēnešus jauna, vesela un attārpota. Murrātāja esot arī paklausīga. Viņa jau ir iemācīta nokāroties kastītē, līdz ar to jaunajiem saimniekiem par to nebūs jāraizējas.

Šobrīd kaķenīte atrodas pagaidu mājās, Rīgā, kur ar nepacietību gaida savu īsto ģimeni, kas uzņemsies rūpes un dos tik nepieciešamo mīlestību. Ja vēlies iepazīties ar mazo jaunkundzi, zvani vai raksti Zandai Indriksonei (29386986).

Arī šis sešus mēnešus vecais kaķu puika gaida savu saimnieku. Kaķēns tika izglābts no mežonīgas dzīves uz ielas. Kaut savā dzīves gaitā viņš nebija piedzīvojis daudz cilvēku mīlestību un pieskārienu, mazais, esot biedrības apgādībā, ir socializēts un nu jau ar lielāko prieku ļauj sevi ņurcīt.

"Cat Care Community" pārstāve uzsver, ka kaķis esot mīlīgs, bet tajā pašā laikā ļoti aktīvs. Mazliet iesmejot, viņa vēsta: "Vēlējies suni, bet nav laika pastaigām? Šis būs kaķis tev." Gluži kā lielākā daļa suņu, arī šis kaķis ir draudzīgs pret citiem dzīvniekiem. Tāpat kaķis ir potēts, pieradināts pie kastītes un tiks arī kastrēts.

Ja, izlasot kaķa aprakstu un apskatot bildes, saproti, ka vēlies kļūt pat šī kaķa saimnieku, zvani pa tālruni 25953801 un papildini savu ģimeni ar pūkainu draugu.

Arī šie kaķēni ir atrasti uz ielas. Tagad mazie ilgojas pēc kāda, kas viņus mīlēs un lutinās. "Mēs vēl esam pavisam maziņi. Mamma pavisam nesen pameta mūs vienus šajā milzīgajā un tik bīstamajā pasaulē. Liktenis bijis mums labvēlīgs, un mēs ļoti vēlamies izmantot iespēju, ko tas mums ir devis. Par spīti tam, mēs vēl no daudz kā baidāmies un nemākam tik labi uzticēties cilvēkam, taču ticam, ka kopā mums viss izdosies! Kaut pagaidām mēs ciemojamies klīnikā, jau pavisam drīz brauksim pie lieliskās meitenes mācīties labas manieres. Un ļoti gaidīsim jūsu zvanus!"

Ja esi gatavs izpalīdzēt mazajiem kaķēniem, zvani Anastasijai (22346437).

Mājas meklē ne tikai kaķu mazuļi, bet arī jau pusaudžu vecumu sasnieguši minči, kā piemēram, šis četrus gadus vecais runcis. Dzīvnieku biedrības pārstāve vēsta, ka kaķis jau ilgāku laiku dzīvo klīnikā, kur nepacietīgi gaida savu jauno saimnieku.

Peļu junkurs ir kastrēts, taču diemžēl palicis tikai ar četriem zobiem. Kaķis ir izslimojis stomatītu, kas ir smaganu, mēles, aukslēju, vaigu un pat rīkles audu iekaisums. Slimības dēļ kaķim nācās izraut visus zobus. Par spīti tam "Cat Care Community" pārstāve Anastasija atzīst, ka kaķim piemīt savs šarms.
Runcis esot arī nedaudz bailīgs, taču bailes nepārvēršoties agresijā. Iespējams, ar īstā saimnieka palīdzību kaķis kļūs sabiedriskās un drosmīgāks.

Ja vēlies kādā veidā palīdzēt runcim, zvani vai raksti Dacei (26554499).

Biedrības "Cat Care Community" apgādībā nereti nonāk arī slimi kaķi. Šobrīd pie viņiem atrodas kaķenīte, kurai ir sēnīte. Papildus tam mazā murrātāja slimo arī ar vīrusu. Biedrības pārstāvji uzskata, ka kaķenīte ir ļoti mīļa un sirsnīga, taču šobrīd izskatās kārna un vārga.

Foto: Publicitātes attēls

Ja vēlies palīdzēt atveseļoties šiem un vēl citiem kaķiem, tev ir iespēja ziedot:

Cat Care Community" biedrība
Reģ.Nr. 40008240732.
Ziedojuma konts: LV51HABA0551040459254
Mērķis: kaķenei
Paypal: catcare.community@gmail.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!