Latviešu ceļotāju pāris Laine Pērse un Arturs Driņins vairāku gadu laikā paspējuši apceļot neskaitāmas vietas un iepazīties ar dažādiem cilvēkiem, izveidojot skaistas draudzības. Tuvojoties Latvijas 100. dzimšanas dienai, pāris, kuri paši šobrīd iepazīst Indiju, izveidojuši interesantu svētku sveicienu ikvienam.

"Šajā īpašajā laikā sūtām milzīgus sveicienus Latvijai dzimšanas dienā! Tā kā paši esam aizrāvušies ar jaunā iepazīšanu caur ceļošanu, caur kustību un vietējo pieredzi visās pasaules malās, ar prieku pasauli iepazīstinām arī ar Latviju! Tik daudzi mūsu ārzemju draugi, iepriekš nemaz nenojaušot par mūsu mazo, skaisto valsti, beidzot atrada iespēju ierasties ciemos! Un nu Latviju sveicam ne tikai mēs, bet arī mūsu draugi no Amerikas, Āfrikas, Eiropas un Āzijas! No ASV līdz Nigērijai un Indonēzijai! Tā kā paši šajā īpašajā laikā gan neesam mājās, vēlamies Latvijai nosūtīt kripatiņu no pasaules! Daudz laimes," teic Laine.

Vairāk par viņu piedzīvojumiem iespējams lasīt šeit, bet turpinājumā iepazīsties ar dažiem no Laines un Artura kolorītākajiem piedzīvojumiem, ar kuriem viņi padalījušies arī ar "Tūrisma Gids" lasītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!