Foto: Kadrs no video
Sociālo tīklu lietotājus Latvijā sajūsminājis video, kura galvenais varonis ir sešus gadus vecais Ričards. Puisēns sirsnīgi izskaidrojis, kā pareizi jāmīl meitenes, un viņa teiktais apbūris daudzus.

"Es sievietes ļoti, ļoti mīlu. Es gribētu precēt visas sievietes. Jā, nopirkšu viņām visām... Arī naudu iedošu, nopirkšu "audīšus" un visas mašīnas, kuras gribēs, un tāpēc, visi džentlmeņi, arī tā dariet, ja?" videoklipā stāsta mazais siržu lauzējs.

Tāpat arī Ričards skaidro, ka nedrīkst uz meitenēm dusmoties un viņas saukt par resnulītēm, kā arī piebilst, ka viņš gribētu noprecēt pilnīgi visas sievietes pasaulē.

"Tik traki noprecēšu, ļoti traki noprecēšu, ja? Un vēl varētu dabūt daudz zelta un iedot visu zeltu meitenēm. Bučas, mīļās meitenes," noslēgumā saka Ričards.

Klipiņš, kas "Facebook" publicēts šīs nedēļas sākumā, kļuvis par vietējā mēroga sensāciju un noskatīts jau vairāk nekā 80 tūkstošus reižu. Sociālo tīklu lietotāji ar video aktīvi dalījušies un to komentējuši, un daudzas dāmas atzinušas – Ričards viņas burtiski apbūris.

Video tīmeklī publicējusi Ričarda tante Patrīcija. Sarunā ar "Delfi Izklaidi" viņa stāsta, ka arī ikdienā zēns pret meitenēm izturas kā īsts džentlmenis – atver durvis, izsaka komplimentus. Šarmantais precinieks rudenī uzsāks skolas gaitas.

Patrīcija atklāj, ka Ričardam pašam radusies ideja izveidot īpašu video, kas veltīts tieši meitenēm. "Redzēja, kā mamma ar māsu "Snapchat" taisa video draudzenēm, un pateica, ka arī grib meitenēm uztaisīt video. Pats izvēlējās filtru attēlam, pats pateica visu, ko vēlējās," stāsta Patrīcija.

Videoklips noskatāms arī "YouTube".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!