Foto: Vida Press
Pasaulē populārākā "YouTube" kanāla "PewDiePie" izveidotājs, zviedru vlogeris Fēlikss Šelbergs uzstādījis jaunu rekordu – viņš kļuvis par pirmo individuālā satura kanāla īpašnieku, kuram izdevies piesaistīts 100 miljonus abonētāju.

100 miljonu abonētāju slieksni zviedra veidotais kanāls pārkāpis aizvadītās nedēļas izskaņā, vēsta izdevums "Forbes". Šobrīd abonētāju skaits jau pieaudzis par vēl aptuveni 300 tūkstošiem.

Jāatzīmē, ka pats "YouTube" Fēliksu apsveicis ar šo sasniegumu, veltot viņam īpašu video, kurā hronoloģiski var izsekot līdzi zviedra ceļam uz panākumiem.

Šis gan Fēliksa dzīvē šomēnes nav vienīgais priecīgais notikums. Jau vēstīts, ka nesen viņš kļuva par precētu vīru un mija gredzenus ar mīļoto sievieti Marciu.

Jau vēstīts, ka izdevums "Business Insider" šogad jūnijā vēstīja, ka Fēliksa kanāls "PewDiePie" ar tobrīd 96 miljoniem abonētāju uzskatāms par populārāko "YouTube" kanālu, kurā tiek publicēts individuāls saturs.

Zviedrs skatītāju simpātijas savulaik iemantoja ar komiskiem klipiem, kuros viņš spēlē datorspēles un komentē notiekošo.

2016. gadā žurnāls "Time" Fēliksu ierindoja 100 pasaulē ietekmīgāko cilvēku sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!