Foto: Publicitātes foto
Lai gan patversmēs visā Latvijā pūkainajiem mīluļiem tiek nodrošināts viss nepieciešamai dzīvošanai, labdarības mītne ir vieta, kur četrkājainie mīluļi labprāt uzkavējas vien īsu brīdi. Ja esi uzticama drauga meklējumos vai zini kādu, kurš vēlas pieņemt ģimenē pūkaini, turpinājumā iepazīsties ar trīs suņu un divu kaķu stāstiem, kuri gaida sava cilvēka ierašanos.

Kā zināms, patversmēs visā Latvija savu cilvēku gaida liels skaits dzīvnieku. Dažādus sludinājumus vari atrast vietnē "Pukainis.lv".

Žizele ir sešus mēnešus jauna suņu meitene. Viņa tiek raksturota kā aktīva un darbīga dāma, kas pamazām apgūst uzvedības noteikumus. Šobrīd Žizele jau iemācījusies staigāt pavadā. Ir čipēta un potēta. Žizele atrodas Rīgas rajonā, un ar viņu iespējams iepazīties, zvanot pa tālrunu +371 29 58 34 00. Vairāk uzzini šeit.

Laki ir divus gadus vecs suņu puika, kas šobrīd atrodas Rēzeknes dzīvnieku patversmē. Laki atrasts Rēzeknē, Vipingas ielā, viens pats klaiņojot. Pelēcīgo skaistuli iespējams atpazīt pēc purniņa, kas rotājas divās krāsās. Vairāk uzzini šeit.

Savukārt Večuks ir jau suns gados. Vidējā izmēra sunim ir 12 gadi, un viņš saimniekam bija ne tikai labs mājas sargs, bet arī mīļš draugs. "Sunītis no jauniem, žēlsirdīgiem saimniekiem gaida atbilstošu aprūpi. Lūgums atsaukties tikai tādus, kuri gatavi sniegt saulainas vecumdienas sunītim," vēstīts sludinājumā. Vairāk uzzini šeit.

Tāpat mājas meklē arī vairāki dažādu vecumu minči. Jaunākais ir gadu vecais Barsiks, kurš šobrīd atrodas "Cat Care Community" biedrības paspārnē. Pagaidu mājās tiekot jokots, ka Barsiks ir vāvere, jo pūkainā aste patiesi esot ļoti līdzīga rudajiem grauzējiem. Kaķis tiek raksturots kā ļoti mīļš un draudzīgs pret citiem dzīvniekiem, prot iet uz kastīti, ir vesels un kastrēts. Ja radusies vēlme Barsikam dot mājas, biedrības pārstāvji sola noorganizēt nogādāšanu uz jauno dzīvesvietu. Vairāk uzzini šeit.

Turpretī Muris jau ir vairāk pieredzējis – viņš ir trīs gadus vecs runcis, kurš šobrīd mīt Valmieras dzīvnieku patversmē. Muris ir mīļš, draudzīgs pūkainis, kurš gribēs būt priekšnieks jaunajā mājā. "Nav izvēlīgs, ēd visu, kas kustas un nekustas, neatteiksies no vistas filejas. Muris ir labi audzināts, pieklājīgs," vēsta sludinājums. Ar Muri vari iepazīties tuvāk, zvanot pa tālruni + 371 29230307. Vairāk uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!