Foto: Shutterstock

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" no 11. augusta atsāks tiešos lidojumus starp Rīgu un Budapeštu Ungārijā. Lidojumi ar "Airbus A220-300" lidmašīnām tiks veikti divas reizes nedēļā.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mēs esam gandarīti piedāvāt saviem pasažieriem jaunas ceļošanas iespējas starp Rīgu un Ungāriju. Turpinot uzraudzīt situāciju un ievērojot dažādus papildu drošības pasākumus, mēs katru nedēļu varam paplašināt "airBaltic" maršruta karti."

Šobrīd lidsabiedrība veic tiešos lidojumus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un iecienītiem atpūtas galamērķiem.

Aviokompānija veikusi stingrus drošības pasākumus, kā arī uzsver, ka lidojumus organizē, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr jāiepazīstas ar jaunāko informāciju.

Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem "airBaltic" veselības aizsardzības pasākumiem, lidsabiedrība aicina ielūkoties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!