Foto: Shutterstock

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" paziņojusi, ka no piektdienas, 4. septembra, atsāks lidojumus starp Rīgu un Stokholmu Zviedrijā. Lidojumi notiks reizi dienā ar lidmašīnu "Airbus A220-300".

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss teic: "Mēs esam priecīgi par Latvijas valdības lēmumu atvieglot iepriekš noteiktos ceļošanas ierobežojumus, vienlaikus saglabājot sabiedrības drošību un veselību kā tās augstāko prioritāti. Tas mums ļaus veikt vairākus papildu lidojumus maršrutos, kas ir būtiski, lai nodrošinātu Latvijas un Baltijas valstu savienojamību."

Šobrīd lidsabiedrība veic tiešos reisus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un populāriem atpūtas galamērķiem.

Tajā pašā laikā aviokopmānija atgādina, ka pasažieru drošība un veselība ir viņu galvenā prioritāte. Ir ieviesti stingri drošības pasākumi, kā arī lidojumi tiek organizēti, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc lidsabiedrība vienmēr aicina iepazīties ar jaunāko informāciju.

Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem lidsabiedrības veselības aizsardzības pasākumiem, lasi te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!