Foto: SIPA/Scanpix/LETA
Rokfellera centra egle Ņujorkā ir viena no slavenākajām Ziemassvētku skaistulēm pasaulē – ik gadu tā pārsteidz ar savu iespaidīgo krāšņumu. Tomēr šobrīd cilvēki diskutē, vai tas tā turpināsies.

14. novembrī Rokfellera centrā ieradās 23 metrus gara egle, ko paredzēts izgreznot tuvākajās nedēļās un oficiāli iedegt nākamā mēneša sākumā, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Lai vai kā – šajā gadā daudzus pārsteidzis eglītes izskats. Egle, iespējams, nav tik kupla un simetriska kā citus gadus. Kamēr vieni soctīklos to nosaukuši par trāpīgu veltījumu 2020. gadam, tikmēr citi ieņēmuši egles aizstāvju lomu un uzsver, ka tiklīdz tā būs izrotāta, viss būs kā ierasts.

Rokfellera centrs savos sociālajos tīklos ievietoja egles foto, papildinot to ar tekstu "Lai sākas svētku laiks!". Taču neilgi pēc ieraksta publicēšanas, saņemot komentārus par egles izskatu, Rokfellera centra pārstāvji likuši aizdomāties, kā ikviens no mums izskatās pēc divu dienu brauciena, un mudinājuši nesteigties ar priekšlaicīgu spriedumu, bet gaidīt 2. decembri, kad eglīte rotāsies gaismiņās.

Vēstīts, ka Rokfellera centra egle nereti tiek saukta par ASV galveno Ziemassvētku egli, tā ir viena no Ņujorkas populārākajiem apskates objektiem jau kopš pagājušā gadsimta trīsdesmitajiem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!