Foto: Alise Lūse
Sākot no 7. jūnija, visas vasaras garumā Kurzemes un Zemgales plānošanas reģioni aicina piedalīties ceļošanas akcijā tūrisma maršrutā ''Baltu ceļš''. Akcijas laikā būs iespēja ne tikai iepazīt dažādus abu reģionu apskates vērtus galamērķus, bet arī laimēt balvas, pastāstīja akcijas organizatori.

Kā piedalīties akcijā:

  • Dodies uz kādu no ''Baltu ceļa'' objektiem (akcijas karte, maršruta ceļvedis);
  • Uzņem foto un dalies ar to savā ''Facebook'' vai ''Instagram'' profilā;
  • Savam sociālo tīklu ierakstam pievieno tēmturi #BALTUCEĻŠ.

Balvas tiks piekšķirtas katru nedēļu, un to ieguvēji tiks izziņoti Kurzemes un Zemgales plānošanas reģionu ''Facebook'' un ''Instagram'' profilos un mājaslapās. Balvās iespējams iegūt autentiskas kuršu rotas no "Baltu rotām'' un prakstiskus zemgaļu amatnieku darinājumus.

Detalizētu informāciju par akciju, ''Baltu ceļa'' maršrutu un tajā esošajiem tūrisma objektiem skati šeit vai mājaslapā www.baltucels.lv.

Maršruts "Baltu ceļš" tiek veidots ar Interreg V-A Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2014.–2020. gadam līdzfinansētā projekta Nr. LLI-447 "Starptautiskā kultūras tūrisma maršruta "Baltu ceļš" atpazīstamības veicināšana" ("Izzini Baltus") atbalstu.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!