Foto: Vida Press

Servisa vietnē "Airbnb" parādījusies iespēja īrēt Makkalisteru ģimenes māju, ko pasaule iepazina Krisa Kolambusa populārajā filmā "Viens pats mājās". Nama saimnieks filmas galvenā varoņa Kevina vecākā brāļa Baza Makkalistera vārdā aicina ikvienu padzīvoties leģendārajā mājā.

"Pirms daudziem gadiem Makkalisteri aizbrauca uz Parīzi. Labi, labi, lielākā daļa ģimenes. Lai gan tagad esam kļuvuši vecāki un gudrāki (man pat pieder pašam savs uzņēmums!), mēs nekad nebūsim par vecu svētku jociņiem. Kamēr mēs būsim brīvdienu ceļojumā (šajā reizē aizbrauksim visi), aicinu vienu kompāniju 12. decembrī ļaut saviem iekšējiem astoņgadīgajiem bērniem brīvi izskrieties pa manas bērnības māju," teikts sludinājuma aprakstā.

Gluži tāpat kā filmā, nams atrodas Čikāgas priekšpilsētā, ASV. Tajā ir četras viesistabas un divas guļamistabas. Gaidot Ziemassvētkus, viss ir krāšņi saposts un izskatās tāpat kā populārajā Ziemassvētku filmā.

Rezervācija tiks atvērta 7. decembrī pulksten 21 pēc Latvijas laika. Jāteic gan, ka nams īrei pieejams tikai 12. decembrī, turklāt sludinājumā nav norādīts, no kādas summas laimīgajiem atpūtniekiem būs jāšķiras.

Foto: Vida Press

"Šajā svētku sezonā mēs spēlējam pēc mana mazā brāļa noteikumiem, tādēļ nevajag kautrēties ēst kaitīgu pārtiku, skatīties televīzijas niekus, aizlienēt mana tēva losjonu pēc skūšanās – izvēlieties savus piedzīvojumus. Tikai neejiet manā istabā, labi?" Baza vārdā raksta savrupnama saimnieks.

Tāpat sludinājumā norādīts, ka viesus sagaidīs labākā pica Čikāgā un tikšanās ar īstu tarantulu. Bet kā saldais ēdiens – iespēja noskatīties franšīzes jaunāko filmu "Home Sweet Home Alone", ko šogad straumē platforma "Disney+".

Paredzēts, ka ienākumi no pirmās "Airbnb" rezervācijas tiks ziedoti Čikāgas bērnu slimnīcai "La Rabida".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!