Foto: Labo māju arhīvs

Dzīvnieku patversmē "Labās mājas" mītošie kucēni ir gatavi kļūt par lieliskiem mājdzīvniekiem, un abi ir vien pusotru mēnesi jauni, lai dzīvi baudītu pilnībā. Lūk, ko par četrkājainajiem draugiem stāsta patversmē!

"Emi un Gačo ir pusotru mēnesi jauni sunēni, kuri labprāt jau iepazītos ar saviem īstajiem saimniekiem, lai tad, kad būtu gatavi doties mājup, uzreiz varētu iesoļot jaunajā dzīvē," sludinājuma tekstā par māju meklējošiem kucēniem raksta "Labās mājas" komanda.

Dzīvnieku patversmē mītošie kucēni ir izteikti draudzīgi un mīlīgi sunēni, ļoti uz cilvēku orientēti. Kā jau kucēni, abi ir aktīvi un rotaļīgi, un amizanti savās izdarībās. Pieaugot, suņuki būs virs vidēja auguma.

Ja kāds no šiem pūkaiņiem iekritis prātā, sazinies ar patversmi pa tālruni 26617636, lai vienotos par ērtāko satikšanās un iepazīšanās laiku. Citus patversmes dzīvnieciņus vari apskatīt patversmes mājaslapā sadaļā "Adoptē mīluli".

Ja šobrīd nemeklē mājas mīluli, taču vēlies palīdzēt ķepaiņiem, kas gaida savu īsto ģimeni, dzīvnieku patversme "Labās mājas" ļoti novērtēs tavu atbalstu. Pat neliels atbalsts ir nozīmīgs, lai nodrošinātu kvalitatīvu aprūpi un barošanu augošajiem kaķu bērniem un pieaugušajiem patversmes iemītniekiem. Vairāk informācijas par atbalsta iepsējām vari atrast "Labo māju" mājaslapā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!