Foto: Publicitātes foto / Unsplash
Augstās dobes pēdējo gadu laikā kļuvušas par neatņemamu sastāvdaļu ļoti daudzos dārzos, tādēļ "Māja&Dārzs" sadarbībā ar Latvijas Stādu parādi aicina piedalīties konkursā, kura galvenajā balvā lieliski augi, ar kuriem papildināt savu dārza kompozīciju – garšaugu pods un kokveida peonija, kas priecēs ar neparastas krāsas ziediem.

Dalies savā pieredzē arī ar citiem! Pastāsti, no kādiem materiāliem augstās dobes veidoji, ko tajās audzēji un par ko lepojies, vai tieši otrādi – ko nākamreiz darītu citādi. Vēstulei pievieno klāt arī fotogrāfijas – gan no tapšanas procesa, gan galarezultāta.

Savu stāstu un fotogrāfijas sūti uz e-pasta adresi darzajautajums@delfi.lv līdz 7. maijam ar norādi – "Konkursam". Visi konkursam iesūtītie attēli tiks publicēti "Delfi Māja&Dārzs".

Uzvarētāju, kura īpašumā nonāks neparastā kokveida peonija 'Green Jade' no zemnieku saimniecības "Bērziņi" un garšaugu pods no dārzniecības "Dobītes", paziņosim 8. maijā.

Šopavasar stādaudzētāju un dārzu mīļu iecienītais pasākums "Stādu parāde" norisināsies jau 19. reizi, Siguldas svētku laukumā 5. un 6. maijā pulcējot audzētājus tikai no Latvijas, tādējādi popularizējot un izceļot nacionālo stādu audzēšanas nozari un godinot tajā strādājošos. Šogad stādu parādē piedalīsies aptuveni 150 stādu audzētāji no visas Latvijas. Vairāk par pasākumu vari lasīt, klikšķinot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!