Foto: Privātais arhīvs
Mēdz sacīt, ka modes pasaule ir skarba un nežēlīga. Ļoti bieži tā arī ir, bet tas nebūt neattur drosmīgas sievietes no vēlmes darboties šajā nozarē. Arī Latvijā netrūkst dāmu, kas ir atradušas savu vietu modes pasaulē. Neatkarīgi no tā, vai viņas ir modeles, dizaineres vai modes veikala vadītājas, sievietēm ir daudz kopīga. Viņas ir stipras, mērķtiecīgas, uzņēmīgas un mīl modi.

Piedāvājam iepazīties ar vairākiem iedvesmojošiem stāstiem par sievietēm, kas ir atradušas savu vietu skarbajā modes biznesā. Uzzini, kā Elīna pārvarēja savas iekšējās nedrošības, politoloģijas vietā izvēlējās modes pasauli un kļuva par dizaineri, ko pazīst ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās.

Dizains un mode valdzina un ir devis iespēju sevi realizēt arī uzņēmējām Beātei un Kristai, kas mainīja savas dzīves, lai atvērtu dizaina konceptveikalu "Bold". Pirms šī projekta uzsākšanas Krista strādāja bankā, bet Beāte bija pasaulē pieprasīta supermodele, kas jutās sevi realizējusi modeles darbā un vēlējās uzsākt ko jaunu.

Ja kādreiz esi sapņojusi par modeles darbu, iepazīsties ar Paulas un Nikolas pieredzi šajā jomā un modeles darba aizkulisēm. Bet, ja tevi aizrauj dizains, iedvesmojies no apņēmīgām sievietēm, kas savu kaislību ir spējušas pārvērst veiksmīgā biznesā un pat izveidot savus modes zīmolus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!