Foto: LETA/Publicitātes foto

Jaunā Rīgas teātra (JRT) aktieris Ivars Krasts jau apmēram gadu draudzējas ar pašmāju dziedātāju Dionu Liepiņu, plašāk pazīstamu kā vienkārši Dionu. Krastam ir 43 gadi, bet viņa mīļotajai meitenei – 21, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Latvijā jauno dziedātāju Dionu TV skatītāji iepazina kā šova "X Faktors" dalībnieci – viņa šovā startēja 2021. gada sezonā. Pēcāk jaunā māksliniece izdeva vairākas dziesmas un arī debijas albumu "Marionete", paralēli pagūstot arī uzmirdzēt Lietuvas šovā "The Voice".

Ap šo pašu laiku pērn Diona un aktieris Krasts satuvinājušies, noskaidrojis žurnāls "Privātā Dzīve". Muzikālās balvas "Zelta mikrofons" ceremoniju abi kopā apmeklēja arī šogad, un Diona saka: "Iepazināmies tieši "Zelta mikrofona" ballītē, var teikt, ka šī ir mūsu pirmā gada kopā būšanas jubileja!"

Jaunā māksliniece atklāj, ka JRT aktieris viņu jauki iepriecinājis, Sieviešu dienā uzdāvinot ziedus. Pārim savas attiecības līdz šim izdevies veiksmīgi noslēpt no apkārtējiem, lai gan aktieris savu mīļoto pagodināja ar ierašanos arī albuma prezentācijas pasākumā 2023. gada maijā.

Mīlniekiem ir ievērojama gadu starpība – Krasts šogad jūnijā svinēs 44. dzimšanas dienu, bet Dionai ir 21 gads. Šīs ir pirmās nopietnās dziedātājas attiecības.

Pilns raksts lasāms 12. marta žurnālā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!