Foto: Privātais arhīvs

TV personības Rūta un Kaspars Dvinski nedēļas nogalē ziņoja par skaistiem jaunumiem savā privātajā dzīvē – Rūta laidusi pasaulē abu trešo bērnu. Jaundzimusī ir Dvinsku pāra trešā meitiņa.

Savu trešo atvasi pāris sagaidījis laulības astotajā gadā. "Mūsu skaistākais pavasaris. Esam pilnā sastāvā un neizsakāmi laimīgi," pauž jaunie vecāki. Meitenei dots Trīnes vārds.

Dvinsku ģimenē jau aug meitas Grieta un Dora.

Rūta Dvinska par trešo grūtniecību publiski paziņoja pērnā gada novembrī: "Mūsu ģimenei šis rudens nebūt nav tumšs. Tas ir aplaimots, gaidot agru, gaišu, plaukstošu pavasari," toreiz sacīja Rūta, kura vēlāk arī atstāja laika ziņu vēstneses amatu TV3 Ziņās, taču aktīvi turpināja pildīt influenceres pienākumus un ik pa laikam savus sekotājus lutināja ar bērniņa gaidīšanas bildēm.

Ar vīru Dvinska iepazinusies darbā un sākotnēji domājusi, ka tā būs tikai dēka, nekas nopietns, turklāt Kasparam šāds formāts šķitis ērts izklaidei. Kad Rūta sapratusi, ka grib nopietnākas attiecības, Dvinskis sācis no viņas izvairīties, jo Rūta joprojām skaitījusies cita vīrieša dāma. Tomēr pēc pusgadu ilgas slepenas draudzēšanās abi "iznākuši no skapja", viņa iepriekš klāstījusi žurnālam "Santa". Abi gredzenus mija 2016. gada jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!