Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Aktieru Jāņa Skuteļa un Antas Aizupes starpā uzplaukušas romantiskas attiecības, šonedēļ ziņo izdevums "Kas Jauns". Skutelis pavadījis aktrisi arī uz jaunās filmas "Unbind" pirmizrādi, kurā galveno lomu atveido viņa. Jau februārī žurnāls citā pirmizrādē pamanījis, ka Skutelis ir Aizupes mīļotais vīrietis.

Skutelis un Aizupe pēdējā laikā bieži manīti pasākumos kopā, taču līdz šim centušies savas attiecības neafišēt, arī izvairījušies pievērst uzmanību savai kopābūšanai. Pamanot preses fotogrāfus, allaž atvirzījušies tālāk viens no otra, novērojis "Kas Jauns". Taču kopīga darbošanās skatuves mākslas jomā abiem ir izveidojušās ciešākas attiecības.

Aizupe izdevumam nenoliedz savstarpējas simpātijas ar Skuteli, tomēr vismaz pagaidām nejūtas gatava jaunās attiecības iztirzāt publiski.

Pēdējos gados Aizupe vairākkārt sniegusi intervijas, kurās stāsta par savu dzīvi, proti, bijusi nepieciešama liela mobilizēšanās un izturība, vienai audzinot dvīņu meitenītes. Pirms astoņiem gadiem pasaulē nāca viņas un advokāta Mārtiņa Knipšes meitiņas Guna un Ida. Aizupes un meitu tēva attiecības izira, kad māsiņas vēl bija mazas.

Savukārt 42 gadus vecais komiķis Jānis Skutelis ir trīs jau pieaugušu bērnu tēvs. 2008. gadā šķīris laulību ar sievu Agnesi, vēlāk bijis kopā ar horeogrāfi Elīnu Lutci un reklāmas speciālisti Unu Rozenbaumu. Savulaik Skutelim ticis piedēvēts arī romāns ar aktrisi Baibu Broku, kas tagad ir viņa kolēģe Jaunajā Rīgas teātrī.

Pilns raksts izlasāms 21. maija žurnālā "Kas Jauns"!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!