Foto: stock.xchng
Smaržas kalpo vispirms sievietēm. Vīrieši, sākot ar dzimumšūnu spermatozoīdu un beidzot ar makroorganismu, ir jutīgi pret smaržām un tiecas turp, no kurienes nāk pievilcīgā smarža (olšūnas smarža vēl nav izpētīta, bet, sintezētai lielā daudzumā, tai vajadzētu būt vīrieti pakļaujošai un ar narkotisku iedarbību). Daudzas erotiskās smaržas vīrieši uztver zemapziņas līmenī, tāpēc nevar atmaskot sievieti kārdinātāju.
Smaržas kļūst pievilcīgas, ja tās uzliktas tieši uz ādas. Acīmredzot te notiek kāda reakcija ar sievietes ādu vai viņas smaržas piejaukšanās (katalizācija). jāievēro, ka šie katalizatori katrai sievietei ir savi un vienai sievietei piemērota smarža otrai var izraisīt pretēju efektu. Tāpēc draudzenes smaržas, kuras dara viņu pievilcīgu, jums var kalpot slikti. Jāievēro arī tas, ka vīrieša deguns smaržas uztver dažādi - atkarībā no gadalaika, tāpēc arī katrai sievietei jābūt viņas individuālai pavasara, vasaras, rudens un ziemas smaržai.

Visspēcīgākās smaržas ir tās, kurām pievienoti ekstrakti no dzīvnieku sēkliniekiem to pārošanās laikā, jādomā, ka derētu arī vīrieša sēklinieku ekstrakts, bet tā vietā var lietot spermas ekstraktu, un būs vēl labāk. Visspēcīgāk vīrieti piesaista* muskusžurku tēviņu dzimumdziedzeru ekstrakts, muskus ir arī dažu briežu spermā un sēkliniekos, ondatru sēkliniekos un spermā. Kairinoša smaržviela ir cibetīns, kuru izšļāc sakaitinātas vivēras (kā redzat, atkal apstiprinājums, ka seksualitātē lielu lomu spēlē agresivitāte). Pašreiz vīrieša seksuālo agresiju stimulē ar dažām vielām, kuras iegūst no mazuta.

Visas smaržas, kuras iegūst no sieviešu un mātīšu izdalījumiem vai dzimumceļiem, stimulē seksualitātes libidozo pusi, lai gan te netrūkst arī agresiju izraisošo smaržu. Seksuāli uzbudinātas sievietes svaigi sviedri no erogēno zonu apvidiem un izdalījumi no maksts ir spēcīgi vīrieša seksualitātes stimulatori (relišeri). Tos var konservēt spirtā vai sažāvēt.

Smaržas ir vissenākie stimulatori un relišeri, tāpēc smaržas centrs limbiskajā sistēmā aizņem krietnu vietu tilpumu ziņā. Šis serums ir padarījis to ļoti viltīgu, jo pēc citu faktoru noslāņošanas smaržas ir iedzītas zemapziņā un darbojas tās līmenī. Tāpēc vīrietis reti apjēdz, kas tieši viņu pievelk un liek cīnīties par sievieti, kura būs gudra smaržu pielietošanā.

* Pareizāk būtu teikt - uzbudina cīņai par sievieti, t.i., rada seksualitātes pirmo pusi - agresivitāti, kas vērsta tieši seksuālā virzienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!