Foto: RIA Novosti/Scanpix
Sabojātu lietu vienmēr iespējams nodot remontā. Ar "sabojātu seksu" viss nebūs tik vienkārši. Šo delikāto jautājumu var atrisināt tikai iesaistītās personas. Turklāt - negaidi darbību no partnera, ņem iniciatīvu savās rokās. Padomi, protams, nederēs visiem un visām, bet – kaut ko no tā visa varbūt ir vērts izmēģināt?!

Scenārijs Nr.1 :"Spēle bez zaudētājiem"

Šis variants lieliski noderēs tiem, kas vēlas izmēģināt ko jaunu, taču kautrējas tajā atzīties partnerim. Sameklējiet divus tukšus iepakojumus (kārbiņas, maisiņus - vienalga), galvenais, lai tie būtu necaurspīdīgi. Vienā kārbiņā salieciet lapiņas, uz kurām ir uzrakstīti darbības vārdi, kas jums sagādā prieku - piemēram, glaudīt, skūpstīt utt. Otrā kārbiņā lieciet papīra gabaliņus, uz kuriem ir rakstītas ķermeņa daļas. Tad jums atliek ņemt pa papīram no katras kārbiņas un salikt vārdus un darbības kopā.

Scenārijs Nr.2 - "Noslēpumainā svešiniece"

Šī spēle noderēs, ja vēlies, lai mīļotais paraugās uz tevi ar citām acīm. Nozīmē viņam tikšanos vietā, kur nekad neesat bijuši. Nedaudz nokavē un tad parādies viņam jaunā tēlā - ar jaunu frizūru, citādu un uzkrītošu make-up, izaicinošā apģērbā. Iztēlojieties, ka redzat viens otru pirmo reizi - izdomā sev akcentu, citu profesiju, citu pagātni utt. Uz atvadām sadzeriet tubrālības un palūdz, lai viņš tevi pavada uz mājām.

Scenārijs Nr.3 - "Striptīzs"

Ja vien esi spējīga kaut uz mirkli atbrīvoties no saviem kompleksiem, tad uzvelc seksīgu veļu un nodejo savam mīļotajam kaislīgu un privātu deju.

Scenārijs Nr.4 - "Nakts viesnīcā"

Labs variants gadījumiem, kad visas telpas pašu mājās jau ir bijušas izmantotas mīlas priekiem. Rezervē numuru viesnīcā un nosūti savam vīrietim sms ziņojumu, kur norādi adresi un istabas numuru. Pasūtiet vakariņas numurā un neizmirsti par pudeli vīna vai šampānieša.

Scenārijs Nr.5 - "Ātrais sekss"

Ja jums ir pierasts nodarboties ar seksu brīvdienās vai kā citādi "pēc saraksta", tad šis scenārijs ir tieši jums. Negaidīti iebrāzies pie viņa vannas istabā un savaldzini viņu! Var arī uzlikt modinātāju 15- 20 minūtes agrāk un pamodināt viņu vispatīkamākajā veidā - tad, gatavojot vīrieša iecienītākās brokastis, pie plīts vari šiverēt tikai priekšautā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!