Foto: PantherMedia/Scanpix
Būt vientuļajai mātei nebūt nenozīmē nest arī vientuļas sievietes krustu, uz mūžu atsakoties no pretējā dzimuma uzmanības. Tiesa, iepazīstoties ar vīriešiem un apsverot jaunu attiecību dibināšanu, vērts izvērtēt potenciālā partnera spēju reiz uzņemties arī tēva pienākumus. Šai sakarā portāls "MSN Living" apkopojis septiņus vīriešu tipus, no kuriem labāk vērts izvairīties ne tikai vientuļajām māmiņām, bet ikvienai sievietei.

Cukurtētiņš
Šī tipa vīrieši teju katrā sarunā pamanās ievīt savus uzskatus par naudu, izceļot savu materiālo stāvokli. Lielīšanās par dizaineru uzvalkiem un finanšu demonstrēšana pie katras iespējas ir viņa ikdiena, tomēr patiesībā šī tipa vīrietis ir bailīgs un nedrošs, kā arī izmisīgi demonstrē kontroli, kuras viņam patiesībā nav.

Ballīšu zvērs

Ja tevis iepazītais vīrietis lielāko daļu brīvā laika pavada izklaidējoties līdz rīta gaismai, negaidi, ka viņš jutīsies apmierināts ar mierīgu sestdienas vakara filmu mājās uz dīvāna. Tāpat ņem vērā, ka šī tipa vīrietim, visticamāk, nevarēsi uzticēt savas atvases pieskatīšanu tālākā nākotnē.

Tētis sekundes laikā

Ja vīrietis jau pēc pirmajiem randiņiem par varītēm vēlas tikties ar tavu bērnu, iespējams, jums ir atšķirīgi uzskati par attiecību attīstību vai arī tavs simpātiju objekts jūsu iepazīšanos uztver krietni nopietnāk nekā tu. Jebkurā gadījumā tas var būt nopietns šķērslis veselīgu attiecību veidošanai.

Neuzmanīgais

Nekas nav nepatīkamāks kā randiņš ar vīrieti, kurš nemitīgi bārsta sājus jociņus, cenšoties iespaidot viesmīli, nespēj atraut acis no televizora ekrānā ritošās futbola spēles vai arī pievilcīgas sievietes tālākajā bāra galā. Ja vēlies, lai randiņam sekotu arī nākamie, izvēlies vīrieti, kurš uzmanību uz vienu lietu spēj koncentrēt ilgāk nekā tavs trīs gadus vecais mazulis.

Problēmu vācelīte

Viņš ir depresīvs, tomēr nevēlas vērsties pēc palīdzības pie speciālistiem. Nereti neizskaidrojamās bēdas tiek slīcinātas alkoholā. Viņš lūdz tev naudas aizdevumu. Un tā tālāk, līdz sāc justies kā māte otram bērnam. Lielākais iemesls, kāpēc ar šāda tipa vīrieti netikties, ir tas, ka viņa problēmas ietekmēs arī tevi, kā arī tavu atvasīti. Vai tas ir tā vērts?

Memmītis
Ja vīrietis bez tiešām svarīga iemesla reaģē uz katru mammas vajadzību, kā arī ir gatavs lēkt ārā no gultas, tiklīdz viņa piezvana, tavs simpātiju objekts nav gatavs atrauties no mātes brunčiem un sākt patstāvīgu dzīvi, kurā uzņemas atbildību par līdzcilvēkiem.

Tavs kaimiņš

Pat tad, ja viņš ir laipns uzmanīgs un visādi citādi ideāls, pirms iesaisties attiecībās ar šī tipa vīrieti, padomā, vai jutīsies labi, ja jūsu attiecības tomēr neizdosies un tev ik dienas nāksies viņu sveicināt, kā arī skaidrot savam bērnam, kāpēc jums jāslēpjas, kad pagalmā redzēsi viņa jauno draudzeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!