Foto: PantherMedia/Scanpix
Šķiet, katra laulība ir atšķirīga, tomēr nereti to iziršanā, neraugoties uz cilvēku dažādajiem dzīvesstāstiem un izcelšanos, vainojamas plaši izplatītas kļūdas. Šai sakarā portāls "Viralnova" aptaujājis nesen šķīrušos vīriešus, noskaidrojot 15 vērtīgākos padomus veiksmīgai laulībai.

1. Nekad nepārstāj izrādīt uzmanību savai otrajai pusītei un nekad neuzskati savu laulāto draugu par pašsaprotamu lielumu savā dzīvē! Turpiniet doties uz randiņiem un nekad nekļūstiet slinki savā mīlestībā! Ne velti jūs reiz izvēlējāties tieši viens otru!

2. Sargā savu sirdi! Mīli sevi un esi atvērts pasaulei, tomēr neaizmirsti dvēselē atstāt vietu, kas atvērta vien tev un tavai otrajai pusītei, aiz durvīm atstājot arī tuvākos draugus!

3. Iemīlies atkal un atkal! Ņem vērā, ka, gadiem ejot, mainās jūsu abu personības! Pielāgojies tām, pamanot jaunas šķautnes gan sevī, gan savā dzīvesbiedrā!

4. Vienmēr savā otrajā pusītē saskati tikai to labāko! Koncentrējaties uz to, ko viens otrā mīlat, nevis vērojat ikdienišķus un kaitinošus sīkumus!

5. Mūsu uzdevums ir nevis censties mainīt otru cilvēku, bet gan iemācīties viņu pieņemt ar visiem tā trūkumiem. Mīli savu otro pusīti arī tad, ja viņa mainās, palielinoties dzīves pieredzei.

6. Atļaujies būt muļķīgs un neuztver visu pārlieku nopietni! Smejies un liec smieties arī savai otrajai pusītei, jo smiekli padara vieglākas pat pašas skumjākās dienas.

7. Iepazīsti savu mīļoto! Noskaidro dzīves drauga mīlestības valodu un iemācies tajā runāt! Pajautā desmit lietas, kas otrajai pusītei liek justies mīlētai, un atceries tās!

8. Velti mīļotajam cilvēkam kvalitatīvu laiku! Ja esat kopā, tad koncentrējat savu uzmanību viens uz otru, nevis dažādām blakus lietām!

9. Nekoncentrējies uz perfekcionismu! Kļūdas drīkst pieļaut ikviens, un no tām iespējams mācīties. Tiesa, ne visas kļūdas iespējams vērst par labu.

10. Dod savam mīļotajam cilvēkam laiku un telpu sev! Ikvienam ir nepieciešams pabūt vienatnē, lai vēlāk apmainītos ar uzlādēto enerģiju ar līdzcilvēkiem.

11. Nebaidieties būt ievainojami! Tieši vājības, bailes un trauslums, kurā dalāmies ar sev tuvajiem cilvēkiem, mūsu saikni padara ciešāku.

12. Nepārstājat kopīgi augt un attīstīties! Atrodat mērķus, sapņus un vīziju par nākotni, uz kuru tiekties kopā!

13. Mazāk raizējaties par naudu, vairāk koncentrējaties uz kopīgu sadarbību ienākumu palielināšanai!

14. Piedodiet nekavējoties un neļaujat pagātnes kļūdām aizēnot jūsu tagadnes attiecības un kopīgos laimes brīžus! Iemācieties piedot un aizmirst!

15. Vienmēr izvēlieties mīlestību! Nekas cits jūsu dzīvei nespēs sniegt patiesu laimi un piepildījumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!