Foto: AP/Scanpix
Amerikā popularitāti iemantojusi samērā pretrunīgi vērtēta mājas lapa Shesahomewrecker.com, kurā sievietes publicē savu bijušo vīru mīļāko attēlus un personisku informāciju, publiski viņas zākājot, vēstī "Daily Mail".

Sievietes tiek dēvētas par "ģimeņu un māju postītājām", jo panākušas vīriešu neuzticību un ģimeņu izjukšanu. Šobrīd mājas lapā ir reģistrētas aptuveni 500 sievietes, un ikvienam tās lietotājam ir pieejami viņu vārdi, dzīvesvieta, kā arī fotogrāfijas. Tāpat mīļāko profilos lasāmas sulīgas mīlas afēru detaļas, kuras izklāstījušas pieviltās sievas.

Piemēram, kāda sieviete sava bijušā vīra mīļāko viņas profilā rupji nozākājusi, papildinot savu ziņojumu ar vārdiem, ka viņa nekad neiegūs vīrieša sirdi, jo nav tās cienīga, savukārt sievas savu vīru mīlēs līdz pat kapa malai".

"Es vēlētos, kaut šīs ģimeņu postītājas vismaz uz brīdi iejustos piekrāpto sievu ādā, padomātu, ko mums nodara. Pateicoties viņai, mana mazā meitiņa savu tēti redz tikai katru otro nedēļas nogali, savukārt vecākā meita ar viņu vairs netiekas vispār," raksta pieviltā sieva.

Kāda cita sieviete savukārt dalījusies pārdzīvojumā, informējot citas portāla lietotājas par sava vīra sānsoļa cēloni: "Viņš uzsāka apmeklēt sporta zāli, kur iepazinās ar savu mīļāko. Mans vīrs neizmainījās tūlīt, tas notika pamazām, tomēr mūsu ideālā laulība nu ir izjukusi, atņemot arī tēvu diviem bērniem."

Lielākais portālā reģistrēto mīļāko skaits pagaidām nāk no Džordžijas štata, kurā fiksēti 168 gadījumi. Tam seko Kalifornija ar 152 mīļāko profiliem, savukārt mazākais publiskoto ģimenes jaucēju skaits ir Aļaskā, kur fiksēti tikai divi gadījumi.

Tāpat sievietes mājas lapā dalās pieredzē, kā atklājušas savu vīriešu neuzticību – pārbaudot telefonus, e-pasta sarakstes, kabatas, vēstules un pat izsekojot. Lai gan pieviltās sievas saņēmušas atzinību par smalki izplānoto atriebšanos vīru mīļākajām, atsevišķi viedokļi pārstāv uzskatu, ka viņu rīcība ir "necienīga, pretīga un atbaidoša".

"Ja kāds šīs sievietes fiziski aizskars, viņām tiks uzbrukts vai kā citādi kaitēts, jūs uzņemsities atbildību? Brīnos, kā šī mājas lapa vēl vispār pastāv! Šie komentāri ir atbaidoši un veicina vardarbību, jums būtu jākaunas!" raksta sieviete ar lietotāja vārdu "Deizija".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!