Foto: PantherMedia/Scanpix
Esi devusies pavadīt kopīgu vakaru ar draudzenēm un atļāvusies nedaudz vīna? Sarunas likumsakarīgi skar arī vidusskolas mīlestību, līdz attopies, ka ar draudzenēm pārrunā arī savas šī brīža attiecības? Esi uzmanīga! Kā brīdina speciālisti, runājot par savu partneri, vēlams izvairīties no noteiktu tēmu un informācijas atklāšanas. Turpinājumā portāla "Woman's Day" apkopotie temati, par kuriem nudien nevajadzētu runāt, ja vien nevēlies sabotēt savas attiecības ar mīļoto.

Viņa bailes


Foto: PantherMedia/Scanpix
Kā skaidro psihologi, sieviešu dabā ir runāt par dažādām bailēm, tās atklājot un apspriežot. Tomēr, ja darīsi līdzcilvēkiem zināmu, ka tavs partneris baidās no lieliem suņiem vai negaisa, liksi viņam izskatīties vājam.

Tāpat vīrieši savas slēptākās izjūtas un emocijas atklāj tikai tad, ja jūtas droši, ka spēsi viņu noslēpumus glabāt. Atklāsme, ka tā nav, būs pirmais solis viņa uzticēšanās zaudēšanai.

Jūsu mīlas dzīve


Foto: PantherMedia/Scanpix
Draudzeņu vakaros pasmiešanās par īpaši pikantiem notikumiem un detaļām ir daļa no to būtības, tomēr tava partnera paradumi gultā, locekļa izmērs vai iespējami sarežģījumi seksuālajā dzīvē ir tabu temats.

Vīrieša pašapziņa lielā mērā ir atkarīga tieši no viņa seksuālajām spējām, un, ja darīsi to trūkumus zināmus plašākai publikai, viņš jutīsies bezgala pazemots un vīlies.

Viņa un viņa ģimenes dīvainības


Foto: PantherMedia/Scanpix
Katrā ģimenē valda sava kārtība, noteikumi un paradumi, kā darīt konkrētas lietas. Ja viņš uzzinās, ka par viņa un viņa tēva paradumu atstāt kurpes aizdurvē vai kādu citu īpatnēju ieradumu esi smējusies, par to pastāstot arī citiem cilvēkiem, visticamāk, viņa acīs sevi būsi diskreditējusi.

Speciālisti aicina izturēties ar iecietību pret apkārtējiem, īpaši, saviem tuviniekiem, pieņemot un akceptējot viņu nelielās dīvainības un dažādos paradumus, ja vien tie tev netraucē.

Viņa nepietiekamie ienākumi un panākumu trūkums


Foto: PantherMedia/Scanpix
Paziņošana savām draudzenēm, ka tavs mīļotais atkal nav paaugstināts amatā, nodarīs lielāku ļaunumu nekā labumu. Arī tad, ja tavam partnerim neveicas ar darba meklējumiem, informē par to savas draudzenes un paziņu loku, vien norādot, ka vīrietis lūkojas pēc jaunām iespējām, nevis ir nožēlojams neveiksminieks. Atšķirība veidam, kā pasniegt sava vīrieša problemātisko situāciju, būs milzīga, radot arī iespējas rast tai risinājumu.

Praktisku iemaņu trūkums


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja tavs vīrs nav gluži spējīgākais kandidāts remonta vai citu mājsaimniecības darbu veikšanā, nesteidzies to paziņot apkārtējiem, par viņu pasmejoties. Vīrišķība lielā mērā saistās ar spēju salabot salūzušo un, ja vīrietis, kurš jau tāpat apzinās, zelta roku trūkumu, uzzinās, ka par viņa nemākulību esi runājusi publiski, viņš jutīsies sagrauts un nodots, brīdina eksperti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!