Foto: PantherMedia/Scanpix
Ne viena vien sieviete vismaz reizi mūžā ir lauzījusi galvu par to, kā apsveikt savu mīļoto svētkos vai pārsteigt ikdienā. Tuvojoties Ziemassvētkiem, tā vien gribas izvairīties no patērnieciskā dāvanu pirkšanas drudža, tomēr sev tuvos cilvēkus, īpaši mīļoto, bešā atstāt nevēlamies. Turpinājumā portāla "The Stir" apkopotie padomi, kā pārsteigt un iepriecināt savu partneri ikdienā un svētkos, netērējot pārmērīgas summas.

Pašdarināta kartīte

Rokām darināta kartīte ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā paust savu mīlestību un cieņu pret cilvēku, kam pasniedzat dāvanu. Kartītes lielākā vērtība ir tās oriģinalitāte un unikālais vēstījums, ko vēl īpašāku padara jūsu abu kopīgā pieredze un savstarpējo attiecību konteksts.

Mīļo vārdu zīmītes

Līmlapiņas, kas atstātas dažādās vietās mājās, viņam mostoties un tās citu pēc citas atrodot, acumirklī padarīs dienu gaišāku. Ar to izvietojumu, kā arī pasniegšanas veidu vari variēt atkarībā no jūsu sadzīves apstākļiem un tikšanās biežuma.

Tase siltas tējas vai vistas buljons slimniekam

Ja tavam mīļotajam gadījies saslimt un jūs vēl nedzīvojat kopā, pārsteidz viņu un negaidīti ierodies ciemos ar gardu vistas buljonu vai zāļu tēju, ar ko iznīcināt baciļus. Tavs vīrietis jutīsies mīlēts un patiesi novērtēts.

Neskaitāmi iemesli, kāpēc viņu mīli

Saraksts ar iemesliem, kāpēc mīli savu otro pusīti, liks notrīsēt pat to vīriešu sirdīm, kuri ir skopi emociju izrādīšanā. Velti laiku, lai izdomātu oriģinālus un patiesi jums raksturīgus apgalvojumus.

Īpašas vakariņas

Atrodi laiku, lai pagatavotu gardas vakariņas un sarīkotu improvizētu randiņu jūsu pašu mājās, veltot laiku sarunām, kas neskar sadzīviskos jautājumus. Tāpat vari savu partneri uzaicināt ieturēt kopīgu maltīti, pati izvēloties tās vietu un laiku, vien piemetinot, lai tavs mīļotais nedaudz uzpošas.

Ļauj viņam izgulēties

Ja jums jau ir atvasītes, reizi pa reizei uzņemies rūpes par bērniem, izklaidējot viņus un ļaujot savam vīrietim tikmēr doties pie miera agrāk un kārtīgi izgulēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!