Foto: PantherMedia/Scanpix



Nav noslēpums, ka, lai uzturētu harmoniskas un mīlošas attiecības, tajās jāiegulda gan laiks, gan enerģija. Bieži vien pāri šķiras tāpēc, ka viņu ikdienā trūcis vai nu viena vai otra, kā rezultātā reiz tik spēcīgā mīlestība gluži vienkārši iznīkusi. Lai tas nenotiktu, vērts iepazīties ar "Huffington Post" apkopotajiem padomiem, kā glābt laulību no iziršanas.

Laiku pa laikam atgādini sev un partnerim, ka viņu novērtē


Foto: PantherMedia/Scanpix
Gadu gaitā pat vissaticīgākajam un mīlošākajam pārim var piemirsties, kas bija tas, kāpēc viņi viens otrā ieskatījās tai tālajā skaistajā vasarā pirms divdesmit un vairāk gadiem. Tāpat sava loma ir ikdienas raizēm un sadzīviskajiem pienākumiem, kas otru liek uztvert kā pašsaprotamu cīņu biedru, nevis valdzinošu vīrieti/sievieti, ko var iekārot arī kā mīļāko.

Lai tas nenotiktu, laiku pa laikam dodieties uz randiņiem, neaizmirstiet par komplimentiem un pikantām draiskulībām guļamistabā, kas efektīvi atsvaidzinās jūsu kopdzīvi.

Neaizmirsti pateikties arī par sīkumiem


Foto: PantherMedia/Scanpix
Nedali sadzīves pienākumus savos un partnera, regulāri uzskaitot lietas, ko esi paveikusi un ko viņš aizmirsis. Tā vietā saki paldies pat par sīkumiem, paužot novērtējumu un prieku par mīļotā centieniem. Tā rezultātā viņš nejutīsies spiests izdarīt sev uzticētos pienākumus, bet uzņemsies tos ar prieku, neliekot tev justies kā "zāģētājai".

Saglabā godīgumu ikvienā dzīves situācijā


Foto: PantherMedia/Scanpix
Pat vismīlošākās attiecības laika gaitā var sagraut sīki un nevajadzīgi meli. Gan attiecību eksperti, gan cilvēki, kuri piedzīvojuši laulības šķiršanu iesaka godīgumu saglabāt ikvienā situācijā, pat tad, ja nākas atzīties visai nepatīkamās lietās.

Atceries, ka arī baltie meli var atklāties krietni vēlāk un brīdī, kad to gaidi vismazāk, partnerim liekot justies pieviltam un apmuļķotam.

Neaizmirsti rūpēties par savu ārējo izskatu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Dvēseles skaistums ir laba lieta, bet, ja to aizēnos nemazgāti mati, nekopts ķermenis un novalkāts apģērbs, gan partneris, gan apkārtējie pirmām kārtām pamanīs tikai šos trūkumus.

Lai uzturētu attiecību dzirksteli, jāmīl sevi, rūpējoties par savu izskatu un labsajūtu, tādējādi iepriecinot arī mīļoto cilvēku, atgādina laulību konsultanti.

Nepadari laulību par savām vienīgajām attiecībām


Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai saglabātu interesantumu un neatkarību otra cilvēka acīs, mums ik dienas jāgūst jauni iespaidi un jāpaplašina savs redzesloks. Tiecies ar draugiem, apmeklē kultūras pasākumus un izglīto sevi ik dienas!

Tas ļaus izbēgt no brīžiem, kad sarunas paraujas pārāk šaura apspriežamā tēmu loka dēļ, kā arī vientuļiem vakariem, kad partneris laiku pavada ar saviem draugiem, bet tu esi spiesta nīkt mājās, tādējādi jums abiem attālinoties arvien vairāk un vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!