Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju katra sieviete sev vismaz reizi dzīvē ir uzdevusi jautājumu: "Kāpēc viņš mani pameta?". Kā izrādās, iemesli, kas vīriešiem liek pieņemt lēmumu pārtraukt attiecības, ir visai vienkārši. Tos apkopojis arī portāls realbuzz.com.

Tu neatradi kopīgu valodu ar viņa māti

Nesaprašanās ar viņam svarīgiem un tuviem cilvēkiem ir pirmais solis pretim attiecību izjukšanai, brīdina eksperti.

Gadījumā, ja kopīgu valodu ar viņa ģimeni rast ir grūti, centies rast kompromisu vai vismaz atklāti nepaud savas antipātijas, tā nediskreditējot sevi partnera acīs!

Protams, ja vīrieša tuvinieku nepatika pret tevi ir nepamatota, kā arī tavi centieni uzlabot attiecības paliek neatbildēti, pārrunā situāciju ar mīļoto, tomēr nekādā gadījumā neapvaino viņa ģimeni!

Viņam trūkst uzmanības

Lai gan vīrieši nelūdz pēc romantiskiem vakariem, arī viņi vēlas just uzmanību un rūpes. Neaizmirsti laiku pa laikam mīļotajam atgādināt par savām jūtām, viņu pārsteidzot un negaidīti iepriecinot!

Bezmiegā pavadītas naktis

Kādā pētījumā, kurā piedalījās laulības šķīruši cilvēki, atklāts, ka 30 procentos gadījumu attiecības ģimenē pasliktinājušas miega trūkuma iespaidā.

Zināms, ka nepietiekams naktsmiers rada stresu un fizisku diskomfortu, kas attiecīgi negatīvi ietekmē savstarpējās attiecības, uzsver eksperti.

Komunikācijas trūkums

Jebkuru attiecību svarīgākais priekšnoteikums ir spēja un prasme atklāti un skaidri komunicēt, informējot partneri par savām izjūtām, vēlmēm un vajadzībām. Ļoti iespējams, ka jūsu savienība izjuka vien tāpēc, ka nespējāt skaidri definēt savus uzskatus un nostāju par nozīmīgām lietām, gluži vienkārši neprotot sarunāties.

Rozā briļļu nokrišana

Nav noslēpums, ka attiecības nereti beidzas, pārtrūkstot nemitīgajam eiforijas vilnim jeb nokrītot tā dēvētajām rozā brillēm. Tā rezultātā skaidri pamanām partnera trūkumus un, iespējams, saprotam, ka mums tomēr nav pieņemamas atsevišķas mīļotās personas īpašības.

Spiediena radīšana

Aptaujas liecina, ka vīrieši no savām partnerēm bieži vien šķiras tāpēc, ka par ātru sāk just spiedienu par kopīgas ģimenes veidošanu. Iespējams, viņš vēlas tikai papriecāties un izbaudīt dzīvi, kamēr tu jau plāno, kā izskatīsies tapetes jūsu kopīgajā dzīvoklī!

Viņš nejūtas tev vajadzīgs

Ja esi neatkarīga un dominējoša personība, iespējams, partneris zaudē savas vīrišķības apziņu un jūtas tev nevajadzīgs. Rezultātā sāk veidoties mazvērtības komplekss un alkās pēc novērtējuma un atzinības viņš gluži vienkārši metas citas sievietes ksavās.

Tu neesi lojāla

Vīrieši ciena lojalitāti un draudzību, tāpēc esi vienmēr uzticama un paud savu atbalstu pat visneprātīgākajām viņa iecerēm, kā arī neļauj dezinformācijai sabijāt jūsu attiecības – svarīgākos jautājumus vienmēr pārrunā ar viņu, kā arī pirms būtisku lēmumu pieņemšanas konsultējies ar viņu un piedāvā viņam arī savu palīdzību, kad tas nepieciešams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!