Foto: Shutterstock
Ideālās otrās pusītes meklējumi nereti robežojas ar visai amizantām situācijām. Tomēr nav noslēpums, ka ikviens no mums sev līdzās vēlas partneri, kurš atbilstu konkrētiem kritērijiem. Šai sakarā "Daily Express", atsaucoties uz kādu pētījumu, publicējis informāciju par to, kāda, pēc vīriešu ieskatiem, ir ideālā sieviete, un otrādi.

Pētījumā atklāts, ka sievietes vēlas, lai viņu partneri būtu romantiskāki un izdarīgāki, kā arī prasmīgāki mājas darbos. Savukārt aptaujātie vīrieši atzinuši, ka gribētu, lai viņu mīļotās sievietes apzinīgāk un gudrāk rīkotos ar naudu, būtu labākas pavāres un drosmīgākas intīmajā dzīvē.

Jāpiebilst, ka skaļi paustas vēlmes par vēlamajām izmaiņām partnerī rada konfliktus – seši no desmit pāriem pētījuma gaitā nespēja mierīgi uztvert pret sevi vērsto kritiku, savukārt katrs desmitais pāris minēto situāciju pārvērtis ievērojamā konfliktā.

Aptaujā kopumā piedalījās 2000 cilvēku, un, kā norāda pētījuma vadītāji, svarīgākais ikvienās harmoniskās attiecībās ir iemācīties savu otro pusīti pieņemt, nevis kardināli mainīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!