Foto: Shutterstock
Attiecību sākums teju vienmēr ir brīnumains. Nebeidzama tauriņu deja vēderā, pāri plūstoša laimes sajūta un atmiņas, kas acumirklī rada smaidu… Tomēr, ko iesākt, kad partnerattiecībās rozā brilles ir nokritušas jau labu laiku, romantikas vietā ienākot ikdienas rūpēm un pienākumiem? Kā atgūt tik neatkārtojamo iemīlēšanās sajūtu, kas jūs pavadīja attiecību pirmajos mēnešos? Iepazīsties ar bustle.com ieteikumiem, kas, iespējams, noderēs, meklējot ceļu vienam pie otra pēc kārtējā strīda, un atsvaidzinās jūsu ikdienu!

Spontāni lēmumi un idejas

Attiecību sākumā jūsu ikdienu raksturoja spontanitāte – ļaušanās mirkļa iegribām un pat neprātīgu ideju realizēšana. Nu tā vietā ir ienākusi ikdienas rutīna ar izrietošajām sekām. Mainiet šo faktu un atkārtojiet neplānotus braucienus, došanos vērot zvaigznes vai, tieši otrādi, izlaidiet ierastos treniņus un ieplānotās nodarbības, lai visu svētdienu pavadītu gultā!

Skūpsti

Laikam ejot, diemžēl mazinās skūpstu daudzums, ko viens otram sniedzat. Nereti dienā apmaināties vien ar buču no rīta un buču vakarā, taču tieši tas ir drošākais ceļš uz attiecību izbeigšanos. Veltiet laiku skūpstiem un izbaudiet tos, tā stiprinot savstarpējo saikni un atceroties to magnētisko pievilkšanos, ko viens pret otru izjutāt attiecību sākumā un, cerams, jūtat arī tagad!

Atmiņas

Laiku pa laikam kopīgi atcerieties jūsu smieklīgākos brīžus attiecību pirmajos mēnešos, kā arī nozīmīgākos mirkļus, kuros sapratāt, cik ļoti dārgi viens otram esat! Tāpat neaizmirstiet par jaunu atmiņu veidošanu, ko savukārt atcerēties pēc vēl pieciem un vairāk gadiem!

Randiņi

Ieviesiet randiņos jaunas vēsmas. Dodieties uz citu pilsētu, izmēģiniet jaunas nodarbes, nogaršojiet jaunus ēdienus! Neļaujiet reiz tik romantiskajām vakariņām pārtapt par ēšanu televizora priekšā, vienam ar otru pat nesarunājoties!

Guļamistaba

Lai rutīna neienāktu ikdienā, tā, pirmkārt, nedrīkst ienākt pāra guļamistabā. Izmēģiniet jaunas vietas, pozas un atsvaidziniet savu mīlas dzīvi!

Pieskārieni

Attiecību sākumā pieskārieni jūs burtiski elektrizēja. Jūs staigājāt, sadevušies rokās, un varējāt stundām ilgi glāstīt viens otru. Atcerieties šīs sajūtas un atsāciet viens otram pieskarties! Tas stiprinās savstarpējo saikni un palielinās vēlmi vienam pēc otra sabiedrības.

Vārdi

Nebaidieties paust savas sajūtas, teikt komplimentus, atklāti runāt par partnera rīcību, kas jūs aizvainojusi. Tikai sarunājoties jūs spēsiet viens otru saprast un uzzināsiet, kā rīkoties, lai mīļoto iepriecinātu!

Gulēšana

Nepieļaujiet attālināšanos vienam no otra, kas rodas vien tāpēc, ka partneris iemieg uz dīvāna pie televizora, bet tu – viena pati guļamistabā. Kopīga iemigšana un mošanās rada tuvības sajūtu.

Protams, izņēmumi ir iespējami, ja partneris krāc, tā laupot vērtīgās miega stundas tev, taču, ja šāda apstākļa nav, jums nekas netraucē baudīt vienam otra klātbūtni miegā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!