Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka ilgās partnerattiecībās to dalībniekiem nav sveši arī kompromisi un spēja atrisināt konfliktus, piekāpjoties otram, neraugoties uz pārliecību par savu taisnību. Tomēr, lai cik ļoti tu arī nemīlētu savu vīrieti, ir lietas, ko attiecībās nevajadzētu darīt nekad! Tās apkopojis arī "Women's Health", minot nopietnus un arī ne tikai nopietnus piemērus, kā attiecībās nepazaudēt sevi.

Tetovējums

Protams, tu to jau zini, taču tetovējums noteikti nav attiecību nopietnības mērs. Gadījumā, ja patiešām vēlies iemūžināt jūsu mīlestību uz savas ādas, izvēlies neuzkrītošu vietu un abstraktu tetovējuma formu.

Izmaksāšana

Ir labi, ja vari parūpēties gan par sevi, gan vīrieti, taču nemitīga partnera uzturēšana neliecina neko labu par viņa pasaules redzējumu. Ja uzturi gan sevi, gan mīļoto, turklāt neesi ar šādu attiecību modeli mierā, noskaidro, kādi ir vīrieša rīcības motīvi, un paud viņam savu nostāju!

Intīmās dzīves pārbaudījumi

Mīlējoties ar partneri, tev nav jādara nekas no tā, ko nevēlies. Protams, eksperimentēšana jūsu attiecībām nāks par labu, taču, ja jūti diskomfortu fiziskā vai emocionālā ziņā, paud savas sajūtas vīrietim, to atklāti pasakot!

Sadzīviska izlikšanās

Protams, sievietes ir ēteriskas būtnes, tomēr mēs visi esam cilvēki, un katram no mums ir gluži normālas organisma funkcijas, kas tam jāpilda…

Atteikšanās no draugiem

Iespējams, attiecību pirmajos mēnešos tu draudzenes satikti vien reizi mēnesī, taču, ja kopā esat jau ilgāku laiku, visticamāk, arī tava ikdiena ir atgriezusies ierastajās sliedēs. Šai sakarā ir būtiski, lai tavs vīrietis iekļautos gan tavas ģimenes, gan draugu lokā, pretējā gadījumā jūsu attiecības gaida daudz pārbaudījumu.

Sekošana idejām un nodarbēm

Ir apsveicami, ja tavam vīrietim ir savs hobijs, taču tev nav viņa uzmanības iekarošanas nolūkos tas jāievieš arī savā ikdienā. Protams, vari laiku pa laikam pievienoties viņa makšķerēšanas rītiem vai peintbola turnīriem, taču, ja konkrētā nodarbe tevi nesaista, nespied sevi ar to aizrauties!

Tikšanās ar viņa ģimeni

Ir svarīgi iekļauties vīrieša ģimenes un draugu lokā (tāpat kā viņam – tavā, kā minēts iepriekš), taču tas noteikti nenozīmē visas nedēļas nogales pavadīt viņa vecāku sabiedrībā.

Ēšanas paradumu maiņa

Ja esi vegāne, bet vīrietis – kaislīgs gaļēdājs, viņam vajadzētu pieņemt tavus dzīves uzskatus, nevis censties tos mainīt. Un tev pilnīgi noteikti nav jāatsakās no tiem viņa vārdā.

Garderobes pārkārtošana

Nevienam vīrietim nevajadzētu būt noteicošajam faktoram tavā apģērba izvēlē – ja jūti, ka tiec kontrolēta no partnera puses par to, ko vilkt mugurā, visticamāk, tas ir tikai sākums viņa tirānijai arī citās dzīves jomās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!