Foto: Shutterstock
Laulība šķiet gluži likumsakarīgs harmonisku un mīlošu romantisku attiecību rezultāts. Taču ko iesākt, ja, neraugoties uz vairākiem attiecībās pavadītiem gadiem, vīrietis izšķirošo soli tomēr nespēr, kavējoties ar bildinājuma izteikšanu? Šai sakarā vērsāmies pie mūsu lasītājiem, apkopojot septiņus viedokļus, kuros vīrieši atklāti atzīst, kāpēc vēl šaubās par laulību slēgšanu.

Ivars, 30 gadu


Foto: Shutterstock

Ar savu draudzeni esam kopā piecus gadus. Mūsu attiecības ir lieliskas, un zinu, ka viņa gaida no manis iniciatīvu, lai es tās pārceltu nākamajā fāzē, tomēr vēlme pēc grezna pasākuma mani kavē no bildinājuma izteikšanas. Zinu, ka arī viņa sapņo par krāšņām svinībām, taču pagaidām rocība to vēl īsti neatļauj, savukārt runāt skaļi par naudas trūkumu es kā vīrietis vienkārši nevēlos.

Arnis, 34 gadi

Foto: Shutterstock

Jānis, 27 gadi


Foto: Shutterstock
Es piederu pie vīriešiem, kuri uzskata, ka laulības gredzens ir mazākie rokudzelži pasaulē. Esmu redzējis, kā izjūk manu draugu attiecības pēc kāzām, tāpēc pagaidām baidos spert šo soli un piedzīvot līdzīgu likteni. Rutīna nogalina pat mīlošāko savienību, un laulības, manuprāt, ir tiešs solis pretim ikdienas sadzīviskajai garlaicībai.

Ainars, 37 gadi

Foto: Shutterstock

Sandris, 33 gadi

Foto: PantherMedia/Scanpix

Viktors, 29 gadi

Foto: PantherMedia/Scanpix

Māris, 24 gadi


Foto: PantherMedia/Scanpix
Manuprāt, kāzas un laulības automātiski paredz arī bērnu radīšanu. Esmu atklāti atzinis, ka šādai atbildībai neesmu gatavs, tāpēc bildinājumu tuvākajā laikā izteikt nevēlos. Mana draudzene ar šo faktu nav mierā, kā rezultātā mums ir bijis ne viens vien strīds, taču savu lēmumu mainīt neplānoju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!