Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju katra sieviete vismaz reizi mūžā sev ir uzdevusi jautājumu – kāpēc viņš mani pameta? Noveļot vainu uz vīrieša nelietīgo raksturu, vairums daiļā dzimuma pārstāvju gan neiedomājas, ka vaina, iespējams, daļēji meklējama viņās pašās. Kā zināms, pagale nekad nedeg viena, tāpēc turpinājumā piedāvājam izplatītus iemeslus, kādēļ vīrieši pamet savas mīļotās sievietes. Iepazīsties ar tiem un izvērtē, kāda ir tava pieeja attiecību veidošanai ar pretējo dzimumu!

Viņam vairs nav interesanti

Nav svarīgi, vai esi kļuvusi garlaicīga sarunu biedrene vai rutīnā ieslīgusi mīļākā. Ikviens vīrietis, gluži tāpat kā mēs, sievietes, vēlas pavadīt laiku ar partneri, kuras kompānija ir aizraujoša, bet, ja jūsu sarunas aprobežojas ar sadzīves pienākumu sadalīšanu, savukārt mīlēšanās tiek piekopta ar kalendāra precizitāti, viņš, visticamāk, no šādas dzīves nogurs.

Lai izvairītos no garlaicības iestāšanās jūsu attiecībās, rūpējies par plašu redzesloku, kā arī reizi pa reizei iepriecini mīļoto ar kādu patīkamu pārsteigumu jūsu mīlas dzīvē. Jāpiebilst, ka tādi paši pienākumi attiecību kopšanā gan ir arī vīriešiem. Neuzņemies rūpes par jūsu attiecību dzirkstelītes uzturēšanu tikai uz saviem pleciem!

Kāds ir tavs raksturs?

Foto: Shutterstock

Ja strīdaties par niekiem, nespējat rast kompromisus un jūsu attiecības pārvērtušās par savstarpējo ambīciju karalauku, nevienam nespējot piekāpties, attiecības agrāk vai vēlāk piemeklēs sagrāve. Nepaļaujies uz to, ka tavs vīrietis attiecību sākumā jūsu abu dēļ bija gatavs uz visu, jo ar laiku viņam apniks regulārās saķeršanās un tavu līdera pozīciju paciešana. Ņem vērā, ka reizi pa reizei ir vērts piekāpties un izlīgumu meklēt pirmajai.

"Manas bijušās draudzenes raksturs mūsu attiecību sākumā mani savaldzināja ātrāk nekā viņas vizuālā pievilcība. Spēcīga, ambicioza, neatkarīga – šķita, ka esmu saticis savu sapņu sievieti! Diemžēl, laikam ejot, atklājās, ka tās arī ir viņas galvenās īpašības, kas izpaužas partnerattiecībās.

Tā kā arī es esmu temperamentīgs un man patīk paturēt pēdējo vārdu, strīdi mūsu attiecībās parādījās ātri. Sākumā piekāpos viņai, lai nesaskaņas izlīdzinātu, taču ar laiku atklājās, ka viņa pie šāda scenārija ir pieradusi. Vienā brīdī man vienkārši apnika būt mūžīgajam kompromisu meklētājam, un mēs izšķīrāmies," Raitis, 28 gadi.

Tava uzvedība nav paredzama

Foto: PantherMedia/Scanpix

Vīrieša padarīšana par problēmu sūkli

Foto: PantherMedia/Scanpix

Nolaidība pret sevi

Foto: PantherMedia/Scanpix

Izmisīga vēlme pēc laulībām

Foto: PantherMedia/Scanpix

Mazāka alga vai zemāks amats

Foto: Reuters/Scanpix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!