Foto: Shutterstock

Vissvarīgākais iemesls, kādēļ pārsvarā ikviens baidās uzsākt attiecības ar draugu, ir tas, ka, beidzoties attiecībām, esi pazaudējis uzreiz gan attiecību partneri, gan draugu. Taču gadījumā, ja visas zvaigznes nostājas jūsu pusē, un viss norit pēc plāna, šādas attiecības patiešām var atmaksāties, jo iemīlēšanās īstā draugā var būt pat labākā lieta, kas notikusi. To pierāda arī "Cosmpolitan.com" apkopotie argumenti!

Jums kopā jau ir daudz jauku atmiņu. Šis patiešām ir diezgan būtisks faktors, jo attiecības nav jāsāk būvēt no nulles – kopā ir jauki stāsti un kopīgas tēmas, ko apspriest.

Izbaudīt aizliegto teritoriju. Lai arī, iespējams, daudzi noliegs, bet pārsvarā ikviens ir sapņojis par to, "kā būtu, ja būtu".. Šajā gadījumā – kā būtu, ja mēs būtu kopā. Un šī ir tā iespēja, kurā patiešām pārliecināties un izbaudīt to, ko iepriekš nespēji, bet par ko noteikti domāji.

Tu zini, kāds viņš būs kā tavs puisis. Gadu laikā krātā pieredze un ievāktā informācija, sniedz to iespēju aptuveni paredzēt, kādas būs jūsu attiecības – tu zini, cik viņš ir jauks, ka viņš spēj iepriecināt meiteni ar ziediem un to, ka viņš ir uzticīgs puisis.Respektīvi, jau iepriekš zināms aptuvenais uzmetums jūsu attiecībām.

Viņš zina, kāda tu būsi kā viņa draudzene. Tas pats attiecas arī uz puisi, kurš var jau projicēt jūsu attiecības, aptuveni zinot, kāda tu būsi kā attiecību partnere. Tā kā jūs esat runājuši par daudz ko, jums jau ir vienoti uzskati par to, kā attiecībām jārit un nonākuši pie vieniem un tiem pašiem secinājumiem.

Tu jau esi satikusi viņa draugus un ģimeni. Jāteic, ka tuvāko cilvēku satikšana ir diezgan nervoza, tāpēc, ņemot vērā, ka visi šie cilvēki jau ir pazīstami, nebūs jāpiedzīvo, ka kājas iestigst dziļi zemē un soļi tik raiti nevedas. Tāpat nebūs jāprāto, vai jaunajiem cilvēkiem patiksi, jo esi jau pie viena galda ar ģimeni ēdusi vakariņas un ar draugiem kopā izklaidējusies.

Foto: Shutterstock

Tu zini viņa noslēpumus. Parasti pēc vairākiem mēnešiem, kurus esat pavadījuši attiecībās, gribot negribot atklājas dažādi noslēpumi, kuri dažkārt var sagandēt rožaino dzīvi. Tieši tā iemesla dēļ, ka jau esot draudzībā, tiek atklātas visas kārtis, pazūd satraucošie brīzi, kuros tiek pavēstīts kas šokējošs, kas savukārt noved pie strīda un, iespējams, pat pie attiecību izjukšanas.

Netiks mainīta sociālā dzīve. Tā kā esat draugi un bieži vien pasākumus tāpat jau apmeklējat kopā, kā arī, visticamāk, jums ir arī kopīgi draugi, brīvā laika dalīšana starp divām frontēm nebūs tik izteikta un pasākumu kalendāru nebūs sevišķi grūti saplānot.

Skaists iepazīšanās stāsts. Protams, ka jaunajiem pāriem ik pa brīdim tiek pajautāts jautājums par satikšanos. Šī ir lieliska iespēja visiem klausītājiem likt teju izkust, jo stāsti par patiesu draudzību, kura pārvērtusies romantiskā gaisotnē, visiem klausītājiem liks izdvest skaudību pilnus vaidus.

Foto: Shutterstock

Zināma visa attiecību vēsture. Aizejot uz kādu randiņu, nebūs jāšausta sevi par to, vai gadījumā puisis nebūs saticies ar kādu no apkārtesošajām dāmām. Visticamāk, ka savas draudzības laikā būsiet izrunājuši un pat analizējuši visas attiecības, tāpēc nepatīkami pārsteigumi turpmāk nebūs.

Prasme iepriecināt vienam otru. Protams, mums katram ir savi niķīši, tāpēc ir svarīgi, ka blakus ir cilvēks, kas prot pateikt īstās lietas īstajā brīdī un iepriecināt, kad tas nepieciešams. Ja iepriekš jūsu starpā bijusi draudzība, tad, visticamāk, labākās tehnikas jums jau ir atrastas un šajā sfērā problēmas nebūs.

Nav neveiklā sākuma. Tā kā viens otru pazīstat līdz sīkākajām dzīves detaļām, visticamāk, izpaliks neveiklais sākums, kurā īsti ērti viens otra klātbūtnē vēl pāris nejūtas. Izpaliks neveiklie klusuma brīži, savu domu noklusēšana un citas lietas, kas izriet no komunikācijas ar vēl līdz galam neiepazītu cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!