Foto: Shutterstock
Iepatikties pirmajā randiņā, sākt kopdzīvi, sagaidīt bildinājumu… Ko tālāk? Pēc tam sākas pats trakākais, jo jāsaprot, kā mīļoto vīrieti noturēt pie sāniem, lai neaizbēg. Sāksim ar to, ka jau pats jautājums "Kā noturēt vīrieti?" ir nepareizi uzstādīts, jo tas uzreiz ir pasniegts kā problēma, kas jārisina, un saistās ar neuzticēšanos un kontroli. Tāpēc labāk ir uzstādīt jautājumu citādi – ko darīt, lai vīrietis vienmēr gribētu būt blakus? "Cosmo.ru" piedāvā savus ieteikumus.

Atbalsti viņa intereses
Jebkurš vīrietis novērtēs uzmanību un cieņu. Ja viņš ir pieradis dzert vakaros alu, skatīties futbolu, spēlēt datorspēles ar draugiem, nemēģini ierobežot viņa mazos priekus, pat, ja tev šķiet, ka tās ir absolūtas muļķības. Labāk uzdāvini viņam kaut ko, kas viņam patīk vai pagatavo gardas uzkodas pie alus – to viņš ļoti novērtēs.

Kļūsti neaizstājama
Kļūsti par viņa sapņu sievieti, lai viņam nevienu citu vairs negribētos. Galvenais – neslinko! Neviens negaida, ka tu dienām stāvēsi pie plīts un lipināsi kopā pelmeņus. Svarīgāk ir censties saprast savu vīrieti, būt ne tikai ideālai mīļākajai, bet arī labākajai draudzenei.

Neesi pretencioza
Jo mazāk tu kaut ko gaidi, jo laimīgāka būs tava dzīve. Tas nenozīmē, ka ir jāzaudē pašapziņa un pašnovērtējums. Runa ir par balansa sajūtu. Neviens no jums nav otram neko parādā, tāpēc aizmirsti par kaut kādām tukšām pretenzijām un izbaudiet to, kas jums ir, mainot savu dzīvi uz augšu. Ja neko no dzīves negaidīsi, izvairīsies no liekiem konfliktiem, dzīve uzlabosies.

Dod viņam brīvību
Lai cik paradoksāli tas nebūtu, bet, ja gribi noturēt sev blakus vīrieti, dod viņam pēc iespējas vairāk brīvo laiku un brīvību. Neierobežo viņu! Ar greizsirdību un aizliegumiem nav iespējams izveidot laimīgas attiecības. Atslābsti un atceries par to, ka tu esi viņam vislabākā. Patīkamā mājas atmosfēra motivēs viņu ātrāk steigties pie tevis mājās no darba un veltīt tev visu savu brīvo laiku.

Rūpējies par sevi
Katrs vīrietis grib sev blakus redzēt skaistuli, un tu viņam būsi skaista tāda, kāda esi, taču rūpējies par sevi. Ja viņš tevi ir izvēlējies, tas nozīmē, tu esi viņam visskaistākā. Lai vīrieti noturētu sev blakus, ir svarīgi nepalaisties un rūpēties par sevi. Ja sieviete grib, lai viņas partneris mainās, tad vīrietis vēlas, lai tu paliec tāda, kāda vienmēr esi bijusi – kā attiecību sākumā. Protams, ar gadiem mēs visi maināmies, bet mēs zinām teicienu – 20 gados tava seja ir tāda, kādu daba ir devusi, bet 50 gados tā ir tāda, kādu tu esi pelnījusi.

Strādā pie attiecībām
Pat, ja tev ir bijusi grūta diena darbā vai nav spēka sesijai augstskolā, vai tu esi pastāvīgā stresā, neļauj šīm problēmām izjaukt tavas attiecības. Aizmirsti par problēmām, veltiet laiku viens otram, pat ja darbā iet slikti, un aizejiet pāris reizes mēnesī uz randiņu, pat ja jūs kopā esat jau 10 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!