Kā iepriecināt sievieti? Un kā dalīt finanses ģimenē? Savās pārdomās sarunu šovā "Starp mums runājot" dalās Horens Stalbe.

"Ir viens ļoti vienkāršs ceļš – dāviniet sievietēm ziedus pēc iespējas vairāk un dodiet naudu viņu vajadzībām," teic Stalbe. Pat ja viņai ir jānopērk kaut kas mājas vajadzībām, ja vīrietis iedos naudu, tad viņai vienmēr būs patīkami to tērēt, pārliecināts ir Stalbe.

Viņš ir daudz mācījies un studējis Austrumu gudrības, tāpēc ir pārliecināts par sekojošo: "Saka, ka sievietei ir ļoti grūti tērēt savu naudu, un ļoti forši tērēt vīra naudu."

Bet, vai tas strādā abos ceļos, t.i., vai arī vīrietim būtu viegli pieņemt sievietes naudu? Stalbe tā neuzskata. "Man liekas, ka tas ir pats sarežģītākais, un to vīrietim nekad nevajag darīt."

Arī viņa ģimenē ir sekojošs piemērs: "Mašīnas, degviela, automašīnu remonts, maksāt par dzīvokli utt. – tas viss ir uz vīrieti. Sieviete aiziet uz veikalu, nopērk ēdamo, kaut ko sev, bērniem kādas dāvanas." Viņš uzskata, ka ir lieliski, ja arī manikīram naudu iedod vīrietis, un to praktizē kā ar mammu, tā ar sievu. Tādā veidā vīrietis izrādot savu patiku pret to, ka sieviete pucējas, rūpējas par sevi un ir skaista, priecīga, sarunu šovā atzina Stalbe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!