Kā ir izšķirties, kad tevi ir divi bērni? Kā ir – pieņemt lēmumu, ka mēs attiecības neturpināsim un iesim katrs savu ceļu? Raidījumā "Māmiņu klubs" stiliste un dizainere Indra Salceviča dalās savā pieredzē.

"Man ir iekšēja pārliecība par to, ka bērniem vienmēr būs labāk dzīvot komfortablā un saskanīgā vidē. Tādā, kurā nav kaut kādu kašķu, neapmierinātības. Reizēm jau varbūt kašķu nav, bet ir neapmierinātība, kas kaut kādā formā arī izpaužas uz bērniem. Tas bija drosmīgi. Tu nekad nevari zināt – varbūt tu esi šodien pielicis punktu un tu vienmēr būsi viens. Tas ir reāli tas, kas visvairāk sievietes biedē beigt savas attiecības."

Indra teic, ka viņas gadījumā palīdzējis arī aspekts, ka viņa ir finansiāli stabila un var uzturēt gan sevi, gan savus bērnus, tāpēc viņu pie vīra nav turējušas bažas par nākotni.

Kā ir atgriezties attiecību tirgū? "Ir pilnīgi citādāk nekā 12 gadus atpakaļ. Ir pilnīgi citādākas aplidošanas metodes, citādāki teksti, citas vietas. Pirms 12 gadiem vīrietim tomēr nebija tik liela pašpārliecinātība," teic Indra, skaidrojot, ka pēc savas pieredzes viņa var teikt, ka tagad tā nav.Tomēr arī tagad ir kādas nianses, kas Indrai šķiet skumjas: "Mēs nevērtējam cilvēkus pēc viņu sajūtām, domām, sarunām, mēs vērtējam pēc vizuālā izskata, tas ir briesmīgi īstenībā."

Visu interviju skaties ģimenes sievietes dzīvesstila raidījumā "Māmiņu klubs" svētdien pulksten 9.30 "STV Pirmā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!