Daudziem aktuāls ir šķietami vienkāršs, taču reizē arī grūti atbildams jautājums – kur mūsdienās iepazīties? Dziedātāja Annija Putniņa sarunu šovā "Starp mums runājot" uzsver, ka iepazīt jaunus cilvēkus jādodas nevis uz klubiem, bet gan dažādos pārgājienos.

Annija stāsta, ka cilvēki, kuriem ir 25 vai vairāk gadu, otrās pusītes klubos vairs nemeklē. "Bet tad rodas aktuāls jautājums – kur tad lai meklē? Sāksim ar to, ka vajag sevi izlikt no ikdienas dzīves – kaut kur aiziet un kaut ko izdarīt. Tas vairs nav naktsklubā, kurā stāvi un dzer kokteiļus vienu pēc otra."

Lai iepazītos, viņa iesaka doties pārgājienos, jo arī pati, kad nebija attiecībās, iesaistījās dažādu organizāciju rīkotos ceļošanas pasākumos, kurus atradusi internetā, arī feisbukā. "Pārgājiens uz turieni, vienas dienas un trīs dienu, uz Igauniju vai tepat pie jūras. Man liekas, ka tur tu satiec arī aktīvākus cilvēkus un rodas foršākas sarunas." Viņa uzsver, ka šādi var iepazīties ne tikai ar pretējo dzimumu, bet arī savu. "Vienkārši tu izveido foršus kontaktus."

"Tu kaut kā paliec aktīvāks, varbūt arī to vairāk parādi feisbukā un kāds to pamana. Ar tagadējo draugu es tādā veidā arī iepazinos – ieliku bildi, kur es stāvu jahtas galā, viņš pamanīja un man uzrakstīja. Viņš ir kapteinis." Annija piekrīt, ka ar šo bildi trāpījusi viņam tieši sirdī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!