Iepazīšanās stāsti ir dažādi – reizēm cilvēki satuvinās ilgākā laika posmā, bet reizēm jau pirmajā randiņā otrs šķiet tik brīnišķīgs, ka nespējam noticēt, ka tā ir īstenība. Tieši tā gadījās pasākumu un raidījumu vadītajam Mārtiņam Kapzemam. Viņš ar tagadējo draudzeni kādu laiku sarakstījušies sociālajos tīklos. Kad beidzot aizgājuši uz randiņu, Kapzems bijis tik pārsteigts par meitenes izskatu, ka viņam no patīkamā pārsteiguma "atkārās žoklis".

Viens otru pamanījuši sociālajā tīklā "Facebook" un sākuši sarakstīties, raidījumā "Starp mums runājot," atklāj Kapzems.. Viņš vairākkārt neveiksmīgi mēģinājis meiteni pierunāt satikties. "Es pirmo reizi aicināju uz randiņu – atteikums, otrais – atteikums, trešais – atteikums," atklāj TV personība. Tā tas vilcies apmēram piecus mēnešus.

"Viņa laikam ieraudzīja mani, man bija tieši viena filmēšana Vērmanes dārzā," par pārmaiņu sākumu teic Kapzems. Meitene sapratusi, ka cilvēks, ar ko sarakstījusies, patiešām ir reāls. "Tad viņa uzrakstīja."

Pāris ir kopā nu jau trīs gadus. Kapzems atklāj, ka pirmajā randiņā bijis gluži bez vārdiem, jo tagadējā draudzene izskatījusies neticami skaista. "Es kā džentelmenis izkāpu ārā, uzvalciņā stāvu tāds uztraucies, jo bildēs jau ir viens, dzīvē citreiz ir cits. Un tas, ko es ieraudzīju, man bija tāds – žoklis man atkārās, jo viņa ir un bija jau toreiz tik ļoti skaista, un tas smaids, nu tur viss. Man bija tāds – nopietni, tā ir īstenība?"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!