Solvita Kabakova ir trīs bērnu māmiņa un foruma "Līdere" radītāja, kas ik dienu ne tikai rūpējas par bērniem, bet arī tiecas uz profesionālo izaugsmi. Viņa atzīst – katru dienu doties uz darbu ir daudz vieglāk nekā palikt mājās ar bērniem.

Kabakova uzskata, ka ir divu tipus sievietes – tās, kuras visu sevi var veltīt mājas dzīvei un ģimenei, un tās, kuras vēlas pierādīt sevi arī profesionāli. "Ne viens, ne otrs no tiem tipiem nav labāks vai sliktāks," viņa piebilst, jo galvenais, lai sieviete šajā situācijā būtu laimīga un apmierināta.

Taču viņa uzskata, ka palikt mājās ar bērniem ir grūtāk nekā katru dienu doties uz darbu. "Tas ir emocionāli grūti. Tu vakarā esi tā piekusis, pat ja tu neesi neko fizisku darījis, jo mazais cilvēks paprasa visu tavu uzmanību, un tajā brīdī, kad viņš veiksmīgi nolikts gulēt, tev tomēr vēl kaut kas ir jāpaspēj izdarīt," skaidro Kabakova. "Visiem tiem, kuri uzskata, ka "sēdēt" mājās ar bērnu ir vienkārši, es ieteiktu pamēģināt, kā tas ir, un nevis vienu dienu, bet kādas trīs dienas pēc kārtas, un tad, lai atnāk parunāt. "

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!