Foto: Privātais arhīvs

Leģendārais biatlonists, tagad treneris Ilmārs Bricis kļuvis par četru bērnu tēvu – viņa mīļotā sieviete biatloniste Baiba Bendika laidusi pasaulē abu pirmo kopīgo mazuli. Puisēns nosaukts par Emīlu, šonedēļ raksta "Privātā Dzīve".

Briča un Bendikas dēlēns nācis pasaulē 28. septembrī; grūtniecībā bijuši sarežģījumi, bet nu viss esot kārtībā, izdevumam komentē 52 gadus vecais Bricis. Jaundzimušais ir viņa ceturtais bērns, savukārt Baibai Bendikai – pirmais. "Ar katru bērnu ir citādāk. Tagad mums ar Baibu rūpēs par bērnu viss ir kā no jauna," saka Bricis. Pāris ir kopā jau septiņus gadus; sportiste ir 20 gadus jaunāka par savu dzīvesbiedru.

Kā vēsta "Privātā Dzīve", jaunās māmiņas statuss Bendikai nav licis nolikt malā sportu – viņa jau trenējas un pošas atgriezties aktīvajā sportā. Fotoattēlus, kuros abi redzami uz rollerslēpēm ar ratiņiem fonā, pāris publicējis "Instagram" platformā.

Ilmārs Bricis saka, ka Bendikai nopietnāki starti gaidāmi janvārī, taču tas nav akmenī iekalts, jo prioritāte tomēr abiem ir mazais Emīls: "Viss ir jāpakārto mazulim, mums vajadzēs pielāgoties. Ceru, ka izdosies visu apvienot," – tā Bricis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!