Foto: Privātais arhīvs
Krāšņas un mazāk šikas kāzas, klusas, bez kupla viesu pulka un pat slepenas... Šogad Latvijā jāvārdu ģimenes dibināšanai teikuši tūkstošiem mīlētāju, taču tikai par nedaudziem ziņoja mediji. 2023. gadam aizejot, apkopojam sabiedrībā zināmāko personību laulības faktus.

Apprecējusies '900 sekunžu' moderatore Kristīne Komarovska

Foto: LETA

34 gadu vecumā laulības ostā iestūrējusi TV seja, pasākumu vadītāja un raidījuma "900 sekundes" moderatore Kristīne Komarovska. Par to viņa pavēstījusi publiski sociālajā tīklā "Instagram".

Lasīt vairāk

Ņujorkā vīru apņēmis modes dizainers Atis Artemjevs

Foto: Privātais arhīvs

Pēc septiņu gadu draudzības apprecējies pazīstamais latviešu modes mākslinieks Atis Artemjevs, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve". Par viņa vīru kļuvis lietuvietis Pauļus Jančausks, kurš strādā par izpilddirektoru uzņēmumā "The Mice Cream".

Lasīt vairāk

Laulības ostā iestūrējis ekonomists Ojārs Kehris

Foto: F64

66 gadu vecumā vēlreiz par precētu vīru kļuvis bijušais politiķis, ekonomists un sporta funkcionārs Ojārs Kehris, šonedēļ ziņo žurnāls "Kas Jauns". Par viņa sievu kļuvusi Dace Lavrenova (vēlāk Mence), kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā un nu godājama par Daci Kehri.

Lasīt vairāk

Rīdzinieks Antons apprecējis slavenāko Ukrainas influenceri Stužuku

Foto: Kadrs no video

18. martā dzimtsarakstu nodaļā Rīgā par precētu pāri kļuvuši rīdzinieks Antons Ļevdanskis un slavenā blogere no Ukrainas Sofija Stužuka. Laulības slēgšanas brīdī 27 gadus vecajai Stužukai uz rokām bija viņas un Antona jaundzimušais, kurš nāca pasaulē 7. martā.

Lasīt vairāk

Publicists Ilmārs Šlāpins apprecējis dzejnieci Ingu Gaili

Foto: DELFI

Filozofs un publicists Ilmārs Šlāpins 54 gadu vecumā vēlreiz iestūrējis laulības ostā – par viņa sievu kļuvusi ilggadējā draudzene, dzejniece un prozaiķe Inga Gaile. Priecīgos jaunumus abi paziņojuši "Facebook" tīklā.

Lasīt vairāk

Skandalozi slavenais Miks Ozoliņš apprecējies

Foto: Privātais arhīvs

TV realitātes šovu tēva Māra Ozoliņa vecākais dēls, dažādu savdabīgu šovu veidotājs Miks Ozoliņš pirmo reizi dzīvē kļuvis par precētu vīru, atsaucoties uz tēva teikto, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns". Par viņa sievu kļuvusi friziere Ivonna Žvīgure, ar kuru Ozoliņš pazīstams mazliet ilgāk par pusgadu.

Lasīt vairāk

Laulības ostā iestūrējis basketbolists Kristaps Janičenoks

Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Pēc apmēram sešu gadu draudzības otro reizi dzīvē apprecējies bijušais basketbolists, tagad sporta funkcionārs Kristaps Janičenoks. Par viņa sievu kļuvusi Rita Rībena, kurai šīs arī nav pirmās laulības.

Lasīt vairāk

Antra Stafecka apprecējusies ar hokejistu Lauri Niedru

Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju dziedātāja Antra Stafecka īsi pirms sava trešā bērniņa dzimšanas oficiāli apprecējusies. Par viņas vīru kļuvis Lauris Niedra, kurš zināms arī kā hokeja vārtsargs Latvijas lielākajā hokeja amatieru līgā Entuziasti.

Lasīt vairāk

Laulības ostā iestūrējis aktieris Raimonds Celms

Foto: LETA

Šā gada 27. maijā par precētu vīru kļuvis Latvijas Nacionālā teātra un kino aktieris Raimonds Celms. Celms par sievu apņēma sava dēliņa Viļa māti Paulu Pērkoni, kura pēc kāzām nu godājama par Paulu Celmu, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Basketbolista Timmas bijusī sieva kļuvusi par futbolista Oša kundzi

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Izskatīgā influencere Sana Timma vairs nav Timma – pagājušajā nedēļā viņa "Instagram" platformā pavēstīja, ka nu godājama par Sanu Ošu. 33 gadus vecā Sana apprecējusies ar futbolistu Mārci Ošu, ar kuru draudzējas jau apmēram divus gadus.

Lasīt vairāk

Ieva Kerēvica diskrēti apprecējusies ar augstas raudzes viesmīli

Foto: F64

"Nezinu, kāpēc jūtu apdraudējumu, skaļi runājot par šādām lietām. Tas šķiet tik privāti," intervijā žurnālam "Ieva" saka latviešu dziedātāja Ieva Kerēvica, kura tikai tagad atklāj, ka pirms gada kļuvusi par precētu sievu.

Lasīt vairāk

Baznīcā Vecrīgā pilots Pēteris apprec influenceri Saulieti

Foto: Kadrs no video

Pēc trīs gadu draudzēšanās ar kāzām vainagojusies influenceres un tīkla mārketinga biznesmenes Katrīnes Saulietes savienība ar pilotu Pēteri Vasiļevski. Kāzu zvani zvanījuši sestdien Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā Vecrīgā.

Lasīt vairāk

Laulības ostā iestūrējis basketbolists Aigars Šķēle

Foto: Privātais arhīvs

Trīs gadus pēc bildinājuma ar kāzām vainagojusies latviešu basketbolista Aigara Šķēles un viņa bērnu mammas Beātes Katrīnas Zeltiņas mīlasstāsts. Pāris mijis gredzenus 21. jūnijā.

Lasīt vairāk

Liepājas teātra aktieris Kaspars Gods apņēmis otro sievu

Foto: Privātais arhīvs

Liepājas teātra aktieris un Goda teātra dibinātājs Kaspars Gods otro reizi dzīvē iestūrējis laulības ostā, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve". Viņa izredzētā ir Gita no Iecavas, jau labu laiku pazīstama sieviete.

Lasīt vairāk

Žurnāls: Egons Dombrovskis apprecējis režisori Antru Cilinsku

Foto: F64

Laulības ostā iestūrējis bijušais Liepājas teātra, tagad Nacionālā teātra aktieris Egons Dombrovskis, šodien vēsta izdevums "Privātā Dzīve". Saskaņā ar žurnāla rīcībā esošajām ziņām, par viņa sievu kļuvusi filmu režisore, Jura Podnieka studijas direktore Antra Cilinska.

Lasīt vairāk

Apprecējies Dailes teātra jaunais aktieris Toms Veličko

Foto: Privātais arhīvs

Jūlija pašā sākumā luteriskajā baznīcā Rīgā par precētu vīru kļuvis Dailes teātra aktieris Toms Veličko, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns". Viņa sieva Alise Jirgensone pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā.

Lasīt vairāk

Aktieris Niklāvs Kurpnieks apprecējis savu mīļoto meiteni

Foto: F64

Dailes teātra un dažu iecienītu pašmāju TV seriālu Niklāvs Kurpnieks kļuvis par precētu vīru – Kurpnieks salaulājies ar Jaunā Rīgas teātra (JRT) jauno aktrisi Lolitu Stūrmani, kura pēc kāzām kļuvusi par Lolitu Kurpnieci.

Lasīt vairāk

Miljonāra Maligina meita Irina apprecējusies ar gados vecāku dakteri

Foto: Publicitātes foto/Privātais ahīvs

Mūžībā aizgājušā uzņēmēja Valērija Maligina vecākā meita Irina apprecējusies, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve". Par Irinas vīru kļuvis ginekologs reproduktologs Audars Abubakirovs. Kāzas notikušas Dānijā.

Lasīt vairāk

Laulības ostā iestūrējis Mārtiņa Ķibilda vecākais dēls Gustavs

Foto: Privātais arhīvs/DELFI

Īsi pirms savas 26. dzimšanas dienas par precētu vīru kļuvis pāragri mirušā Mārtiņa Ķibilda vecākais dēls Gustavs Ķibilds, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Laulības ostā iestūrējis hokejists Rihards Marenis

Foto: Privātais arhīvs

Hokeja uzbrucējs Rihards Marenis 30 gadu vecumā kļuvis par precētu vīru, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns". Sportists salaulājies ar juristi Kristu Gailīti, kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā.

Lasīt vairāk

Reklāmists Dāvis Sakne apprecējies ar kinokritiķi Dārtu Ceriņu

Foto: LETA

Pagājušajā nedēļā par precētu vīru kļuvis par Rīgas dendiju dēvētais reklāmists Dāvis Dāvids Sakne. Viņš ar mīļoto sievieti, kinokritiķi un Rīgas Starptautiskā kinofestivāla kuratori Dārtu Ceriņu apprecējās Romā, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Otro reizi dzīvē apprecējusies aktrise Esmeralda Ermale

Foto: F64

Bijusī Dailes teātra aktrise Esmeralda Ermale 66 gadu vecumā otro reizi dzīvē iestūrējusi laulības ostā, šonedēļ ziņo žurnāls "Privātā Dzīve". Par aktrises vīru kļuvis kādreizējais Saeimas un Eiroparlamenta deputāts, tagad uzņēmējs Aldis Kušķis.

Lasīt vairāk

Apprecējušās pašmāju fitnesa skaistules Sendija un Danute

Foto: Privātais arhīvs

Jāvārdu viena otrai teikušas pašmāju fitnesa treneres Sendija Oficiere un Danute Tamme. Mīlnieces teju gadu gatavojās kāzām un nu liktenīgais brīdis piedzīvots. Juridiski abas laulājas Dānijā, kur viendzimuma laulības ir atļautas, bet kāzu svinības notika tepat Latvijā pirms izlidošanas. Pirmdienas rītā dāmas izlidoja uz Kopenhāgenu.

Lasīt vairāk

Aktrise Vasiļevska apprecējusies ar Harija Liepiņa ārlaulības dēlu

Foto: Privātais arhīvs

Savulaik Latvijā zināmā komēdijas žanra aktrise Helēna Vasiļevska (45) nu jau vairākus gadus ir Helēna Eimane. Viņa apprecējusies ar Vācijas mācītāju Rolandu Eimani, abiem ir meita. Kā šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns", meitenīte sanāk leģendārā aktiera Harija Liepiņa mazmeita, jo Eimanis ir viņa ārlaulības dēls.

Lasīt vairāk

Nepaziņojot radiem, laulības ostā iestūrējis bokseris Kristaps Zutis

Foto: Publicitātes foto

15. decembrī gredzenus mijuši bokseris Kristaps Zutis un viņa mīļotā sieviete, tiktokere Elīna Pakalne, portālam "Delfi" vēsta TV šova "Slavenības bez filtra" veidotāji. Par liktenīgo notikumu neesot bijuši informēti pat jaunlaulāto tuvinieki.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!