Foto: Krista Miltiņa
Ar vienu kāju mamma, ar otru – uzņēmēja. Kā to iespējams apvienot? Savā pieredzē raidījumā "Māmiņu rīti ar Gundegu Rozi" dalījās kulinārijas zīmola "FIKA" radītāja Baiba Ritova un iepirkšanās platformas "Svaigi.lv" vadītāja Elīna Novada. Abas sievietes labi zina, ko nozīmē apvienot savu biznesu un rūpes par mazuli.

Elīna Novada, kura jau vairākus gadus attīsta savu iepirkšanās platformu, sarunā atklāja, ka biznesa izaicinājumu dēļ vairākkārt ir piedzīvojusi smagu izdegšanu. "Bet es zinu, kādēļ aizvien turpinu to darīt. Mani bērni ir mana spēcīgākā motivācija nepadoties pat tad, kad šķiet – viss, man vairs nav spēka," atklāja Elīna.

Savukārt Baiba Ritova sarunā par biznesu vairākas reizes pateicās vīram, bez kura atbalsta nebūtu sadūšojusies lielākiem atspērieniem. "Esmu sapratusi, ka netradicionāli risinājumi ir ārkārtīgi būtiski, lai varētu attīstīt savu biznesu. Un tieši vīrs mani iedvesmo "domāt ārpus kastes"," sacīja Baiba, kura šovasar Rīgas centrā atklāja sava zīmola kafejnīcu.

Pilnu raidījuma ierakstu skaties zemāk!

Nākamais pasākums un raidījuma ieraksts notiks 16. novembrī "Akropole Rīga". Īpašās viešņas būs Jana Duļevska un Iveta Simsone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!