Ceturtā “Wolford” un Karla Lagerfelda galerijas sadarbības sezona ir dinamiska: optimistiskas krāsas un līnijas un kā vienmēr ērti un praktiski tekstilizstrādājumi. 2005. gada pavasara un vasaras apģērbos izpaužas trīs temati, kas atbilst mūsdienu sievietes vēlmēm un vajadzībām.

Viļņi (Waves)

Krāsa - citrondzeltenā. Viļņveidīgi virpuļi apkārt ķermenim. Svārki, asimetrisks galvenais modelis – ļoti pieguļošs kleitas piegriezums garumā līdz ceļiem ar jutekliskas līnijas veidotu dekoltē. Lai mirdzētu vasarā vai izceltos vakara viesībās, izvēlieties tērpu melnā vai pelēkā krāsā.

Enerģija (Zip Spirit)

Sportiska iedvesma ar pilsētas pieskārienu – atlētisks fasons (kreklkleita vai peldkostīmi), rāvējslēdzēji, kas uzšūti uz piedurknēm un apkaklēm. Nedaudz seksuālu noskaņu rada sprādze un rāvējslēdzējs ar LG logotipu uz krekla un kleitas sāniem vai priekšējās daļas. Izvēlieties melno, pelēko vai aveņsarkano krāsu.

Maģija (Magic)

Efektīvs risinājums, kā vienkāršu apģērbu pārvērst vakartērpā: pievienojiet topu no šīs kolekcijas - zaigojoši gofrēts materiāls ar ģeometriskiem motīviem. Garas piedurknes, īsas piedurknes, pusnakts zilais tonis, kaislīgi sarkans vai dzirkstoši melns: džemperis, krekls vai tops ar smalkām lencītēm dažādībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!