Foto: Publicitātes foto

Nevēlamu slavu guvusī aktīviste Monika Levinska, kura plašākai sabiedrībai ir pazīstama kā bijušā ASV prezidenta Bila Klintona mīļākā, vairs nav bezdarbniece. Viņa ir kļuvusi par modes zīmola "The Reformation" reklāmas seju un aicina, lai spēcīgas sievietes izmanto balsi un dodas uz prezidenta vēlēšanām.

Monikas Levinskas stāsts ir ticis demonstrēts seriālā "Impeachment: American Crime Story" par 1990. gadu nogales skandālu, kas beidzās ar Bila Klintona impīčmentu. Levinska bijusi arī Baltā nama praktikante un viņa 2021. gadā "The Hollywood Reporter" gaudās: "Vienu nakti dodies gulēt kā privātpersona, bet nākamajā rītā pamosties jau kā publiska un visa pasaule tevi ienīst...Un tas, ka pēdējos 20 gadus ik vakaru nebiju ziņu kanālos kā tas bija 1998. gadā, nenozīmē, ka šis stāsts ir beidzies. Pat desmit gadus pēc notikuma es joprojām nevarēju dabūt darbu, es nevarēju sevi uzturēt."

Šī ir 50 gadus vecās sievietes pirmā modes kampaņa, un atbilstoši tēmai, tērpi demonstrē biroja darbam piemērotu garderobi (cenu diapazonā no 58 līdz 798 eiro). Vienlaikus, kampaņa ir "Vote.org" atbalstam un ienākumi, no kolekcijas džempera ar augsto apkakli, tiks ziedoti šai bezpeļņas organizācijai.

"Tas ir diezgan vienkārši: Vēlēšanas nozīmē, ka mūsu balsis tiek sadzirdētas un tas ir spēcīgākais demokrātijas aspekts," teikts modes kampaņas "Tev ir spēks" izplatītajā Levinskas paziņojumā. "Balsošana ir svarīga vienmēr, taču šogad likmes ir īpaši augstas, jo sabiedrības neapmierinātība un apātija var būtiski ietekmēt vēlētāju aktivitāti. Esmu gandarīta un pateicīga, ka sadarbībā ar "The Reformation" man ir iespēja cilvēkiem atgādināt reģistrēties, izmantot savu balsi un BALSOT! "The Reformation" sieviete ir spēcīga un spēcīga sieviete savu balsi izmanto."

Zīmols un aktīviste atgādina, ka balsotājiem ir jāreģistrējas vismaz 15 dienas pirms vēlēšanām, kas notiks šī gada 5. novembrī. Dažos štatos ir atļauta reģistrācija tajā pašā dienā (Kalifornijā, Kolorādo, Ilinoisā, Montānā, Nevadā, Vašingtonā un citur).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!