Turpmāk Ford Models un Līga Meinarte, 2bmodels kreatīvā direktore, katru nedēļu piedāvās jums iespēju sekot līdzi skaistuma noslēpumiem, kurus atklās Ford Models speciālisti, profesionālās modeles un plus izmēra modeles. "Jāsaka, ka daudzi padomi ir patiešām noderīgi un bija labs atklājums arī man," atklāj Līga Meinarte. Sekojiet līdzi un uzziniet dažādus skaistumkopšanas noslēpumus!

Pirmais skaistumkopšanas noslēpums, ko es vēlētos jums atklāt, ir Ford Models meikapa mākslinieces Fatimas Olivas (Fatima Olive) ieteikumi par to, kam noteikti vajadzētu būt jūsu kosmētikas maciņā, un kā jūs varētu sev izveidot lielisku meikapu.

Tātad, Fatimas Olivas ceļvedis kosmētikā (Fatima Olive's Makeup Must Haves - video ir anļu valodā):

Video redzētā apraksts:

Fatimai Olivai, Ford Models meikapa māksliniecei, bieži tiek jautāts, kas ir labākais, lai iegūtu dabisku meikapu, kādi ir viņas ieteikumi par nepieciešamāko kosmētikas maciņā jeb must haves. Līdz ar to meikapa māksliniece ir apkopojusi savus must haves, kas, viņasprāt, ir pamatā tam, lai izveidotu lielisku meikapu un to izdarītu tikai dažos soļos.

1. solis (darba rīki) - Pirmkārt, kosmētikas maciņā vajadzētu būt dažādu otiņu komplektam, jo labi darbarīki nodrošina perfektu meikapu. Jums ir vajadzīga:

  • Pūdera otiņa,
  • Pāris acu ēnu otiņas,
  • Lielāku otu vaigu sārtumam,
  • Otiņu lūpu krāsas vai spīduma uzklāšanai.

2. solis (tumšo loku aizkrāsošana) - Nākamā lieta, kas vajadzīga, ir pūderkrēms tumšo loku aizkrāsošanai zem acīm. Plānā kārtiņā tas jāuzklāj zem acīm, bet tikai tajās vietās, kur nepieciešams.

3. solis (meikapa bāzes uzklāšana visai sejai) - Nākamais, ko Fatima iesaka, ir šķidra veida bāze (pūderkrēms) visai sejai. To var uzklāt ar sūklīti. Jūs varat meikapa pamatu uzklāt arī ar rokām. Atšķirības ir šādas - ja meikapa pamatu uzklāj ar sūkli, tad tas būs plānāks, ja klāj ar otu, tad mazliet biezāks, bet klājot ar roku, varēsiet kontrolēt, kurās vietās vēlaties biezāku, kurās plānāku.

4. solis (vaigu sārtums) - Nākamā lieta, kas Fatimai patīk un ko viņa lieto, ir krēmveida vaigu sārtums, jo uz ādas tas izskatās ļoti dabīgs. (Fatima Oliva iesaka Bobi Brown vaigu sārtumu, kuru var lietot arī kā lūpu spīdumu).

5. solis (gaismas efekts zem uzacīm) - Nākamais ir panākt gaisma efektu zem uzacīm, šim nolūkam lietojot baltu zīmuli ar spīdumu. Kādēļ zīmuli? Jo to ir vieglāk uzklāt.

6. solis (pārejas pūdera lietošana) - Nākamā lieta, kas ir nepieciešama, ir pārejas pūderis. Pūderim noteikti vajadzētu būt jūsu kosmētikas somiņā. To ļoti plānā kārtiņā uzklāj zem acīm - pirms tam ar pirkstu galiem pārbaudot, lai pamata pūderkrēms nebūtu uzklāts biezā kārtā un, ja tā ir, tad to plikšķinošām kustībām ar pirkstu galiem noņemt. Pūderi uzklājiet pa visu seju plānā kārtiņā, it īpaši T zonā, ja jūs nevēlaties, lai āda spīdētu. Galvenais pūderi nelietot pārāk daudz, lai meikaps izskatītos dabīgs un svaigs.

7. solis (acu ēnu lietošana dabīgam grimam) - Nākamā lieta, kas vajadzīga, ir acu ēnas. Fatimai patīk lietot krēmveida ēnas. Dabīgam grimam viņa parasti izvēlas baltas ar spīdumu vai zeltītas. Šīs ēnas Ford Models speciāliste lieto, lai izgaismotu plakstiņus. Tālāk Fatima izmanto neitrālu krāsu toņus, ko uzklāj uz acu kaulu līnijas, gan zem, gan virs, tā, lai atverot acis, virs acs ir redzama šaura līnija.

Vēl viens ieteikums: klājot acu ēnas, uzkrāsotajai ārējai līnijai nevajadzētu iet pāri līnijai, kuru veido robeža, kas noteikta - pieliekot acu zīmuli vai otiņu no deguna malas uz acs kaktiņu. Ja neievērosiet šo priekšnosacījumu, jūsu acu kaktiņi izskatīsies noslīdējuši.

8. solis (skropstas) - Lai skropstas izskatītos labāk un acs vairāk atvērusies, lietojiet skropstu uzliecēju. Kā arī katras sievietes kosmētikas maciņā jābūt melnai skropstu tušai. Pēc uzliecēja lietošanas uzklājiet skropstu tušu. Fatima lieto Dior, jo tā viegli klājas.

9.solis (uzacis) - pēdējā lieta, kas jums nepieciešama, ir želeja uzacīm, ar tās palīdzību varat uzlabot uzacs formu.

P.S. Jūs varat izmantot produktus, ko iesaka Fatima, bet tos ir iespējams aizstāt ar tādiem, kas jums ir pieejamāki un nopērkami tepat Latvijā! Piemēram, Fatima lieto uzacu želeju no Benefit, bet es varu ieteikt produktu, ko esmu pārbaudījusi un atzinusi par vienu no vislabākajiem, un tas ir produkts, kas atrodams pašmāju Dzintars kosmētikas klāstā - želeja skropstām, ko es izmantoju tieši uzacīm! Esmu arī pārliecinājusies, ka acu tuša līdz šim labākā no daudzām izmēģinātajām ir no Lancôme. Vaigu sārtumam var izmantot nevis krēmveida sārtumu, bet pūderveida, un mans iecienītākais ir Guerlain vaigu brūnais pūderis Nr.3.

Lai veicas izveidot fantastisku meikapu, un uz tikšanos nākamās nedēļas skaistuma noslēpumos, ko mums piedāvā Ford Models, - jūsu Līga Meinarte!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!