Foto: Publicitātes foto

Paies klusie, mīļie Ziemasssvētki, ko būsi nosvinējusi tuvu cilvēku lokā, un  klāt Jaunā gada ballītes vakars! Kura no mums gan nepazīst burvīgo sajūtu: ērti saritināties uz sofas savā istabā ar gardas kafijas vai tējas krūzi rokās un pirmssvētku dienās pārdomāt, kādu tērpu vilkt? Ko darīt ar matiem, nagiem? Nagu kopšanas speciālisti no Sakura White stāsta par vienu no jaunākajiem nagu kopšanas veidiem - bio pārklājumu nagiem.

Bio pārklājums ir pakalpojums dabīgo nagu cienītājiem. Ar šo pārklājumu nagi izskatīsies veselīgi, spīdīgi un dabīgi.  Pārklājums nostiprina nagus un pasargā tos no kaitīgās sadzīves ķīmijas iedarbības. Bio pārklājumu var veikt tikai pie profesionāliem meistariem. Pārklājumu ik pēc divām nedēļām jāatjauno. Veicot bio pārklājumu, vielaicīgi tiek veikts arī saudzējošs manikīrs.

Bio pārklājumam ir vairākas priekšrocības: nagi ar bio pārklājumu ir stiprāki, izturīgāki. Tie nelūzt tā, kā dabīgie  nagi. Bio pārklājums aizsargā nagus no sadzīves ķīmijas ietekmes. Bieži vien dabīgie nagi dažādu mazgāšanas vai tīrīšanas līdzekļu iedarbībā kļūst sausi un traulsi. Tas tādēļ, ka šo līdzekļu sastāvā ir aktīvas vielas, šķīdinātāji, kas nojauc eļļas un mitruma līdzsvaru dabīgajā nagā.

Bio pārklājuma sastāvā ir speciāli izstrādāta želeja Epsilon Natural Soft. Šai želejai ir mīksta ''kaučukveidīga'' konsistence, kas pielāgojas dabīgajam nagam.

Uz nagiem ar bio pārklājumu laka turas līdz pat divām nedēļām. Arī bez lakas nagi ar bio pārklājumu izskatās spīdīgi, viegli rozīg, kopti. 

Cilvēkiem, kuriem dabīgie nagi ir ļoti elastīgi un mīksti, vai arī rokām ir ļoti aktīva saskare ar ūdeni, laka var turēties īsāku laika periodu. Taču ir arī iespēja izveidot krāsainu pārklājumu, kas aizvietos lakas toni. Visbiežāk specālisti gan iesaka izvēlēties dabīgo toni, ko vienmēr var nolakot.

Bio pārklājuma cienītājiem arī jābūt saudzīgiem pret saviem nagiem un noteikti jāievēro sekojoši noteikumi:
-Nagi nav instrumenti! Pat arī, ja tie ir stiprāki, tie ir jāsaudzē.
- Aizmirsti par vīlēm! Nagu garumu mājās nedrīkst vīlēt, tas var kaitēt bio pārklājuma noturībai.
- Drīkst lietot nagu lakas noņēmēju tikai bez acetona! Ar to jābūt uzmanīgiem, bieži veikalos nopērkamo noņēmēju etiķetes ir mānīgas – rakstīts bez acetona, bet sastāvā tomēr ir neliels acetona sastāvs.
- Kutikulas eļļa jālieto katru dienu. Ja vēlies lai nags aug veselīgāks, kutikulas eļļa ir obligāts līdzeklis ikdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!